Bemutatkozott a Galaxy C7 Pro is

Hirdetés

A távol-keleti piacon tavaly tavasszal bemutatott C széria jelenlegi legnagyobb tagja már felbukkant az AnTuTu adatbázisában, valamint a Galaxy C5 és a C7 kiadásakor is volt róla szó, hogy érkezik legalább egy Pro változat. Ez most következett be, bár az nem teljesen világos, hogy a Pro minőség pontosan miben nyilvánul meg. Lényegi különbség, hogy a Galaxy C7 Pro mindössze egy memóriakiosztásban, 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel kerül forgalomba, míg a sima C7-ből adott volt egy 32 GB-os verzió is, noha a memória mindkét esetben bővíthető, maximum 256 GB-os microSD kártyával, sajnos a dual SIM opció rovására.


(forrás: Samsung) [+]

Lényegében minden más paraméter megegyezik, a fém unibody házba ezúttal is a Snapdragon 625-ös lapkakészlete került, ami nyolc, ez esetben 2,2 GHz-re skálázott Cortex-A53-as magot jelent, a sima Galaxy C7 2 GHz-en maximált órajelével szemben. Az nem teljesen világos, hogy ennek milyen ráhatása van a készülék fizikai kiterjedésére, valószínűleg pont semmilyen, de a C7 Pro 0,2 milliméterrel vastagabb és 3 grammal nehezebb, tehát 156,5 x 77,2 x 7 mm.


(forrás: Samsung) [+]

Ezzel együtt a Full HD Super AMOLED kijelző képátlója maradt 5,7 hüvelyk, valamint az akkumulátorkapacitás sem változott, így 3300 mAh-val kell beérnünk a Pro változat esetében is. Kamera fronton szintén teljes az azonosság, mind az előlapi, mind a főkamera f/1,9 rekeszértékű, 16 megapixeles, PD autofókusszal támogatott modul, a hátlapon kéttónusú LED villanóval kiegészítve.


(forrás: GSMArena) [+]

A készüléket tölteni Type-C USB porton keresztül, normál tempóban lehetséges, viszont a Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasó fiókbejelentkezésre is alkalmas, valamint az NFC-vel szintén felszerelt C7 Próval is fizethetünk Samsung Pay rendszerben. A szoftveres extrák közül a gyártó aktuális csúcskészülékeiből ismert Always-on-Display funkció érdemes említésre. Arról továbbra sincs hivatalos információnk, hogy a C széria mikor, vagy egyáltalán megtalálható lesz-e nemzetközi forgalmazásban. Értsd, nincs B20.

Azóta történt

Előzmények

  • Felbukkant a Galaxy C7 Pro

    Korábban hallhattunk már róla, most viszont egy AnTuTu adatlap is igazolja az új Samsung legfőbb adatait.

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

  • 6 hüvelykes kijelzővel érkezhet a Samsung Galaxy C9

    Nemrég megtudtuk, hogy október-november környékén érkezik az óriásmobil, most azonban szinte biztossá vált a kijelző mérete is.

Hirdetés