Szinte biztos: május 26-án mutatkozik be a Samsung Galaxy C-széria

Hirdetés

Több alkalommal is volt már szó arról, hogy érkeznek a Samsung Galaxy C-sorozatba tartozó mobilok, először a Galaxy C7, majd nem sokkal később a Galaxy C5 bukott le. A kisebbik kütyü 5,2 a nagyobbik pedig 5,5 hüvelykes kijelzőt kaphat, a Super AMOLED technológia és a fémből készült készülékház pedig valószínűsíthető.

A kérdőjel és a háttérben lévő C betű teljesen egyértelművé teszi, hogy mire számíthatunk néhány nap múlva.
A kérdőjel és a háttérben lévő C betű teljesen egyértelművé teszi, hogy mire számíthatunk néhány nap múlva. [+]

A nagy leleplezés Kínában lesz esedékes, a fenti plakát félreérthetetlenül jelzi, hogy az fog történni, amire számítunk. A Galaxy C5 ára állítólag 1600 jüan (körülbelül 70 000 forint) lesz kinn, a Galaxy C7-tel kapcsolatban pedig 1800 jüant (körülbelül 78 000 forintot) rebesgetnek, ami igencsak kedvező árazás lenne a 4 gigabájt RAM, a Snapdragon 625 lapkakészlet és a többi, előzetes specifikáció ismeretében. Május 26-án, azaz jövő hét csütörtökön minden kiderül.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy C5

    Snapdragon 617 rendszerchip, 5,2 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelző, 4 gigabájt RAM és 32/64 gigabájtos tárolóegység a felső-középkategóriában, ezt nyújtja a C-széria első darabja.

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

Előzmények

Hirdetés