Bejelentette a Meizu, mikor jelenti be csúcsmobilját

Korábban a bejelentés bejelentéséhez érkezett előzetes, most viszont már tudjuk: a Meizu 17 május 8-án érkezik, apró kameralukkal az előlapon.

Régebben nem lehetett tudni semmi hivatalosat egy-egy telefonról a bejelentésig, hiszen akkor vált hivatalossá minden adat. Mostanság viszont már arra vonatkozóan is akadnak előzetesek és információmorzsák, hogy mikor jelentik be egy telefon bejelentési dátumát. A Meizu ilyen stratégiával próbálja felspannolni az érdeklődést a közelgő 17-es sorszámú csúcskészülék iránt, és a visszaeső mobilkereslet miatt minden oka megvan a figyelemfelkeltésre, főleg a várható árnövekedés figyelembe vételével.

(forrás: Meizu Mobile) [+]

Éppen ezért a gyártó már az előlap vázlatát mutogatja mindenféle háttér előtt, ilyen például az arizonai Antelope Canyon, amihez egy éve volt szerencsém, és tényleg annyira durván jól néz ki, mint a képeken. A Meizu 17 család május 8-án mutatkozik be, és a Snapdragon 865 mobilplatform éppúgy garantálható, mint az 5G modem, az LPDDR5 RAM-ot és az UFS 3.0-s tárolót pedig a kéminformátorok jelentik, valamiféle ügynökség helyett az internet népének. Apropó, Antelope Canyon, saját szemszögből:

Az összetéveszthetetlen és összehasonlíthatatlan (Upper) Antelope Canyon

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés