A OnePlus 8T 65 wattos vezetékes, a Meizu 17 27 wattos Qi töltést kínálhat

Egyre feljebb tornázzák a gyártók a kábeles és vezetékmentes gyorstöltés teljesítményét. Holnap szintet lép a Meizu, míg a OnePlus ősszel erősíthet.

Hirdetés

Május 8-án, azaz holnap érkezik a Meizu 17 család, és a gyártó már annyi mindent elárult róla, hogy kevés titokról hull le a lepel pénteken. Tudjuk, hogy a 17 Pro Snapdagon 865-tel, UFS 3.1-es tárolóval LPDDR5 RAM-mal 90 Hz-es Super AMOLED megjelenítővel és egészen apró kameralukkal érkezik.


(forrás: GSM Arena)

A hátlapra sem lehet panasz: a szimmetrikus, vízszintes elrendezéssel aligha fog a Meizu 17 billegni az asztallapon, és ezúttal a lencsék sem emelkednek ki túlzottan. Ezen az oldalon van, mégis láthatatlan egy fontos másik funkció: a vezetékmentes gyorstöltés.


(forrás: Weibo)

A Meizu 27 watton ígéri a Qi szabványú etetést, persze megfelelő töltőlapot beszerezve. A következő OnePlus pedig 65 wattos adaptert és ahhoz passzoló USB-C kábelt kaphat, a TÜV Rheinland ugyanis hitelesítette a gyártó efféle megoldását. A specifikáció szerint 10 voltos és 6,5 amperes kombinációval jön össze a 65 watt teljesítmény, amivel alighanem fél óra alatt meglesz a töltés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés