Dupla kijelzős Meizu bukkant fel

A képen látható prototípus soha nem látott a polcokon napvilágot, pedig kerek hátlapi megjelenítője érdekes terepelem lett volna.

Hirdetés

Nemrég mutatkozott be a Meizu 17 5G, és máris elkapkodták a kezdőkészletet, az egyik tulajdonos a Snapdragon 865-tel felvértezett telefonnal pedig lencsevégre kapott egy másik Meizut – egy olyan prototípust, amivel a gyártó 2016-2017 környékén próbálkozhatott, ám végül nem látott napvilágot.

A sosem volt Meizu Pro X prototípusa
A sosem volt Meizu Pro X prototípusa (forrás: CN Beta)

A fenti képen jól látszik a másodlagos kijelző középre tájolva órafunkcióval, a CN Beta pedig úgy tudja: konkrétan egy kör alakú panelről volt szó, ami az értesítéskijelzéshez és szelfizéshez is kapóra jött volna. A szimpla kamera is régi kort idéz meg, a prototípus pedig nyolcmagos Exynos 8890 SoC-t használt, amely a Galaxy S7-eket is meghajtotta.

A Meizu Pro 7 másfajta másodkijelzőt használt
A Meizu Pro 7 másfajta másodkijelzőt használt [+]

A Meizu ezt a dizájnt végül dobta, és 2017-ben egy kevésbé elegáns, szögletes másodpanellel szerelt telefonpárossal rukkolt elő. Ez is egyszeri alkalomnak bizonyult: az efféle hóbort gyorsan kiment a divatból, illetve egészen pontosan szintet lépett, és a hajlítható ketyerék kínálnak egynél több megjelenítőt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

Hirdetés