Hirdetés

Megérkezett az első render a Meizu 17-ről

A Meizu 16-os szériája formatervet tekintve kifejezetten kedvelt eszköz volt, a folytatás pedig ilyen lehet.

Hirdetés

Advertisement

A Meizu 16-os szériájának vonzereje pontosa két dologban állt. A sík előlapi üveg és a szerény kávák, amiken még pont elfértek a szükséges készségek. Se sziget, se lyuk, se mechanikus egységek, a Meizu 16s Pro pedig már Snapdragon 855+-szal, 12 GB operatív memóriával és UFS 3.0-s tárhellyel hozza mindezt. Plusz, ott vannak az olyan apróságok, mint a sztereó hangszóró, a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó és az NFC. Mínusz jack.

Az IT Home birtokába került render alapján az idei csúcsszéria sem ül fel a trendvonatra. A formanyelv marad, viszont az egész készülék keskenyebbnek és magasabbnak tűnik. A kávák továbbra is helyet adnak a szenzoroknak és az előlapi kamerának, a vélhetően ismét Super AMOLED panel viszont erőteljesen leível a széleken. Egyelőre nem eldönthető, hogy vízesés stílusban, vagy olyan samsungos mértékben. Egyelőre leginkább egy hangsúlyosabban lekanyaradó Galaxy S9-re hasonlít.

Vagy a gombok nélküli Meizu Zeróra. A GizmoChina információi alapján a Meizu 17 5G kompatibilis lesz, a hátlapi hármas kamerarendszer fő eleme egy 48 megapixeles szenzor lehet, míg maradék káván egy 20 megapixeles szelfikamerával nézhetünk farkasszemet. Hagyományos hangszórót egyelőre nem látunk (ez ugye még nem sokat jelent), de a pletykák szerint a hangot a kijelző rezonanciája generálja majd.

 • Kapcsolódó cégek:
 • Meizu

Azóta történt

 • Nincs még vége a Meizu 16-szériának

  A Meizu 17-sorozat folyamatosan érkező hírfolyama mellett szinte biztos, hogy a népes 16-szériában is jön még új termék.

 • Október 23-án érkezik a Meizu 16T

  Még egy bőrt lehúznak a 16-os szériáról, aztán jöhet a Meizu 17.

 • Ez a Meizu 16T

  Megelégelte a gyártó, hogy a jövő héten érkező csúcskészüléket csak a TENNA rossz minőségű képein lehet megcsodálni, úgyhogy közzétett egy sokkal jobbat.

Előzmények

 • Nem kér a noccsból a Meizu 16s Pro

  Hagyományos előlappal is minimális káva, 160 Hz-es érintési mintavételezés, Snapdragon 855+, UFS 3.0-s tároló – mindent bevet a Meizu aktuális legjobbja.

 • Felturbózzák a Meizu 16s-t

  A Meizu csúcsszériája marad a 16-os számozásnál, de egyre több utótagot kap a fejlesztések során. Most a Meizu 16s lesz Pro.

Hirdetés