Bátor dizájnt mutat holnap a Realme

Az még nem világos, hogy a 9 Pro modellekről kiderül-e minden, vagy csak a küllemük.

Azzal, hogy a Realme Magyarországon is forgalmaz számos telefont és kütyüt, a Redmi és Galaxy A-széria egyik legfontosabb kihívójává lépett elő a csúcskategória alatt. Persze akad topkészüléke is, és valamikor meglesz a GT 2 Pro nyugati premierje. Ám holnap a Redmi Note 11 család kaphat közvetlen ellenfeleket, vagy legalábbis vizuális előzetest a két Realme 9 Pro dizájnját illetően, mert egy indiai forrás 15-ére várja a hivatalos premiert.

Akárhogy is lesz, a gyártó emlékezetes, merész kivitelt vetít előre, korábban pedig az 5G modem fontosságát emelte ki, a 9 Pro+ esetében még a MediaTek Dimensity 920 chipet is megerősítve. Úgyszintén hivatalos kommunikáció erősíti meg a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó pulzusmérő funkcióját, bár az egyelőre nem világos, hogy ez mindenhol elérhető lesz-e.

A kémforrásokra áttérve: a Pro+ 1/1,5" szenzorméretű, 50 megapixeles főkamerát viselhet és 16 megapixeles szelfiegységet. A két Realme 9 Pro modell mellett pedig valamikor jöhet a sima 9-es és a 9i, szóval bőven lesz választék.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés