Érdekes részletek a Realme 9 Pro+ kameráiról

Négy szereplővel készül az ár/érték bajnok széria következő felvonása, most a kamerákról szivárogtak ki információk.

A Realme szimpla számozással ellátott sorozata lépett elő a Redmi Note-ok egyik legfőbb ellenfelévé a középkategóriában, és hamarosan nem kevesebb, mint négy taggal futhat be a 9-es család. A várhatóan legolcsóbb Realme 9i az NBTC listázása szerint RMX3941 néven készül, és már a megjelenéshez szükséges vizsgákat teljesíti. Elkíséri várhatóan a Realme 9, a 9 Pro és a 9 Pro+ a kínai bemutatóra, amit a nemzetközi követhet. A Pro+ modellek ritkán hagyják el Ázsiát, mindenesetre valaki kipróbálta ezt a változatot a Camera FV-5 fotós szoftverrel, és a fő- illetve szelfikamera adatai felkerültek a fejlesztő honlapjára.

(forrás: Camera FV-5) [+]

Az RMX3393 kódjelű csúcsvariáns főkamerája 24,6 mm-es és f/1,8-as rekeszértékű, elektronikusan stabilizált optikával érkezik, melynek a lelke 1/1,5"-es, 12,6 megapixelre binnelő szenzor – jó eséllyel 50 megapixel az eredeti felbontás. A szelfikamera pedig 4 megapixelre binnel szinte biztosan 16-ról, 1/3"-es szenzort és 27,2 mm-es, f/2,5-ös blendéjű optikát bevetve. A dolog érdekessége, hogy elvileg az előlapi RAW nyersfájlok is támogatottak. A többi kameráról nem esett szó, de legalább egy ultraszélesre számítani lehet – az optikai zoomkamera kellemes meglepetés lenne.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 8i - olcsó pont az i-re

    120 Hz-es kijelző mellé remek üzemidőt, 50 megapixeles főkamerát és idei rendszerchipet kínál a Realme, mindezt 65 ezer forintért. A fő kérdés: mire elég ez a kategória erős konkurenciaharcában?

  • Realme 8 Pro - valami régi és valami új

    Szinte mindent nyújt a Realme, amit a középkategóriában elvárhatunk, de nem tud az erős konkurenciával szemben felülkerekedni sem árazásban, sem tudásban.

Hirdetés