Hirdetés
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Én is fél napos üzemidőt hallottam. Erre jött egy gyártói magyarázat, ami mellesleg Apple féle lekezelő módon volt megfogalmazva. A lényeg hogy kapcsold be az energiatakarékos üzemmódot és akkor kibírja talán nap végéig. Mondjuk úgy már nem okos óra, de mindegy. Amúgy nagyon szép, de nem ér 80-100e ft-ot egy ilyen sz.r amit minimum naponta töltögetni kell.
-
Ribi
nagyúr
A probléma nem a 20mA-el van. Az elv. Ha ennyit leszar mindenki, akkor legközelebb még többet hazudnak. Mi az a szint ami már számítana neked? Ne hazudjanak és kész. Aki tudja leteszteltetném vele, hogy tényleg hány mA-ez az akksi és ha 300 alatt van egy új, akkor rájuk borítani a szart. Sajnos ilyeneket szerintem nem sokan tesztelnek. Pont ez az ami miatt itt tartunk ahol. Hát ez nem számít, ez semmi... A nagy **** semmi.
-
Na az 20mha mit számít? Ezért kár balhézni.Nagyon sok akkura a ráírt kapacitást sem tudja,de az nem számít,a lényeg az ami rá van írva igaz?
-
edward2
addikt
válasz
zsirfecske #27 üzenetére
Ronamadeo és az Android police személyes tapasztalata szerint is iszonyatosan merül az akku. Az első személynek még Battery testje is van.
-
halkow
őstag
Ez komoly 20mAh véget tört ki a
felháborodás -
-
Fancy-boy
addikt
Rakjanak bele Li-Polymer akkut.
-
zsirfecske
addikt
persze fél meg egy napot "hallottatok" és akkor már fikázni kell látatlanban.
senkit ne zavarjon hogy a piac legegyszerűbb wireless töltési módját kapta (rádobod alvás előtt a dokkra és kész) és hogy a valós video beszámolók szerint 12 óra alatt merül kb negyedével az akksija.
-
mrlujoak
veterán
Jogos a zúgolódás, mert csak egy nyamvadt "min" kellett volna a 300 elé, és kész.
-
Több márkáknál is így tüntetik fel, nem tudom miért vannak ettől rosszul
-
Crytek
nagyúr
Egy nap üzemidöt halottam. Azzal elmehetnek a jó **d** **c**** mert elég a telefont félnaponta tölteni nem akarom még az órával is ezt tenni.
-
C$abi
aktív tag
Mert az a 20 mAh annyira számít, komolyan ezen fennakadni nevetséges.
-
edward2
addikt
válasz
FragMaster #16 üzenetére
Nem azt se tudom de ebből lett hír a nexus 4en valószínűleg jól van írva.... Én abból indultam ki, hogy amot eddig láttam akksit ott mindig az van ráírva ami.
-
Ribi
nagyúr
válasz
FragMaster #13 üzenetére
De a nexus 3-on nem volt.
Szerintem legtöbb akksira nem írnak csak 1 értéket. Kérdés hogy az a min vagy az átlag. Valszeg itt is az átlagot írák, csak beblöffölték hogy az a min. -
edward2
addikt
válasz
FragMaster #13 üzenetére
Hát annak meg hogy nézem meg az akkuját. Le se tudom venni a hátlapot.
-
Kicsit maszlagos duma...
Kisebb betuvel is lehet irni...
-
sajo13
senior tag
Teljesen mindegy, hogy 300 vagy 320mAh, ha fél vagy egy nap alatt csutkára lemerül.
-
Xaels
félisten
A TI SoC szerintem sokkal nagyobb gond... Egyébként szerintem a vékony kerettel és a fémmel ez az egyik legszebb a piacon jelenleg. A fekete kifejezetten tetszene.
-
törölt tag
válasz
FragMaster #4 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy tüntessék fel akkor a minimumot és csillagozzák be, hogy az átlagos kapacitás 320. Engem nem boldogítana, hogy ha mindenki másnak a spec szerinti 320 lenne, nekem meg csak 300.
-
Ribi
nagyúr
Eleve minek írnak minimumot? Azt kötelező? Miért nem csak az átlagosat írták rá, hamár egyszer máshol meg sem említik a minimumot?
-
draco31
veterán
Ezzel a szöveggel a vevők nagy részét megnyugtatták. Kisebb betűtípussal is lehetne arra az akkura írni, akkor sokminden elfér rajta.
-
A nagy gyártók ezt úgy védik ki, hogy jelölnek egy minimum mAh számot, meg egy általános (tipikus) értéket is.
-
bélus91
tag
Na bumm, mennyi ilyet lehet tapasztalni más gyártók termékeivel kapcsolatba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Motorola sajtóközleményben válaszolt a Moto 360 okosóra akkumulátorát érintő negatív híresztelésekre.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest