Az Oppo F5 optimalizálja az arcodat

Több fordulónyi előzetes és pletyka után befutott az Oppo szelfiközpontú phabletje, a hathüvelykes F5. A fémházas masina 156,5 x 76 x 7,5 milliméteres, 152 grammot nyom és egész kevés képernyőkávát használ a 1080 x 2160 pixeles LTPS panel körül.


[+]

Ennek ellenére odafért fölé egy 20 megapixeles kamera f/2-es rekeszértékű lencsével, és hogy, hogy nem, az Oppo is a nyelvére vette a mesterséges intelligencia szót, amelynek és a komplex algoritmusoknak köszönhetően a „mindent látó kamera” képes „megörökíteni az emberi szépséget, minden formában, kortól, nemtől, bőrtónustól vagy bőrtípustól függően”.


[+]

Az F5-nek az „arc az első”, az algoritmus ezért 200 ponton „optimalizálja az arcvonásokat” és elmossa a hátteret, hogy az „arc a csodálat tárgya legyen”, és minden alkalommal „címlapképek szülessenek”. A mesterséges intelligenciát a MediaTek Helio P23 segíti optimalizálni nyolc Cortex-A53 maggal és a Mali-G71MP2-es IGP-vel. Az F5 kiszereléstől függően elérhető 4/32 és 6/64 GB-os változatokban, B20-as LTE sávval, két nanoSIM foglalattal, 16 ezer Fülöp-szigeteki peso kezdőáron, ami 82 ezer forintnak felel meg.


[+]

A microSD kártyával bővíthető phablet ColorOS 3.2-t futtat Android 7.1-es alapokon, arany, fekete vagy vörös festésű hátlapján pedig 16 megapixeles kamerát vet be, f/1,8-as rekeszértékű lencsével. A kétcsatornás WiFi 802.11a/b/g/n szabványú, a Bluetooth 4.2-es, az USB 2.0-s, microUSB porttal. Töltőre helyezve 3200 mAh-s telep látható el energiával. Bár a hátlapon ujjlenyomat-olvasó dolgozik, az Oppo inkább az arcalapú feloldást reklámozza, hiszen az F5 esetében, ha eddig nem lett volna világos, az arc a főszereplő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés