Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Az Apple tavaszi rendezvényén két izgalmas termék is bemutatkozhat.

Mindenki úgy kalkulál, hogy az Apple a tavasszal esedékes bemutatóján a friss iPhone SE-t fogja fókuszba helyezni. Ezzel kapcsolatban azt várja a szakma, hogy 4,7 inches kijelzőt, megmaradó Touch ID gombot, kicsit megtolt felbontást, A15-ös chipsetet, vezeték nélküli töltést és 5G-t is kap majd az újdonság, miközben méretben nagyon kézkomfortos lehet. Március végén, esetleg április elején érkezhet a boltokba.

Talán így fog kinézni?
Talán így fog kinézni? [+]

De nem csak az új iPhone SE érkezhet ezen a bemutatón, hanem úgy hírlik, hogy az iPad Air is kap utódot, ami azonban külsejében nem nagyon tér majd el a jelenlegi szériától. Vagyis megmarad a 10,9 inches kijelző, a Touch ID és a jelenlegi színválaszték is, belül azonban több ponton frissül a hardver. A jelenlegi információk szerint ebben is A15 chipset dolgozik majd, az előlapi kamera 12 megapixeles lesz, széles látószögű és tudni fogja a Center Stage funkciót, bekerül az 5G a nem WiFi-only modellekbe, hátul pedig quad-LED villanó fogja segíteni a kamera munkáját.

A friss iPad Air formaterve nemigen változik
A friss iPad Air formaterve nemigen változik [+]

Az árazásról egyelőre csak találgatások vannak, amelyek szerint az Apple nem emeli meg az elődökhöz képest az árszintet, vagyis a friss iPhone SE 2022 továbbra is 399 dolláros nyitóáron indulhat a fejlesztett hardver és az 5G mellett is, ráadásul azt is lehet már sejteni, hogy a RAM mérete is 4 GB-ra hízik. Hogy a belső tárhelyek opciói is változnak-e, az még kérdéses, de nem sokkal a barcelonai MWC után szokott történni az Apple tavaszi rendezvénye, ahol kiderült majd minden.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Hirdetés