Az Edge 50 Fusion is lebukott

Tavaly kimaradt, idén jó hardverrel térhet vissza a Motorola fúziós telefonja.

Megérdemelten távozott ajánlott plecsnivel szerkesztőségünkből a Motorola Edge 30 Fusion két éve: a kecses, könnyű kivitel, a 144 Hz-es OLED panel, az áron felüli hardver és a dobozolt gyorstöltő is remekelt, ám hiába a szakmai elismerés, a három Edge 40 közül egyik sem folytatta tavaly a fúziós vonalat.

(forrás: Android Headlines) [+]

Most viszont úgy tűnik: ez csak ideiglenes szünet volt, mert a Motorola Edge 50 Pro mellett most az Edge 50 Fusion végleges renderképei is kiszivárogtak, tippekkel a hardverre. Az április 3-ára várt bemutatón a telefon 6,7"-es, láthatóan lekanyarodó pOLED panelt villanthat a Snapdragon 6 Gen 1 meghajtásában és legalább egy kiszerelés esetében 8/256 GB-os konfigurációban, a szelfilyuk 32 megapixeles lehet.

(forrás: Android Headlines) [+]

A hátlapon az 50 megapixeles, optikailag stabilizált főkamera játszhatja a főszerepet (ez le is olvasható a képekről), míg a 13 megapixeles ultraszéles szerényebb szenzort kaphat, mégis jobbat a középkategóriában szokásos, 8 megapixeles vacaknál.

(forrás: Android Headlines) [+]

Az Android Headlines a 68 wattos gyorstöltés megtartására, ám az adapter kispórolására számít, ami sajnálatos változás lenne. A forrás végül 300 dollár körüli indítással számol (110 ezer forint) és legalább egy, remekül tapadó vegán bőr színváltozattal, bár a másik kettő is textúrázott hátlaposnak tűnik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés