Snapdragon 7 Gen 3-as Motorola érkezik

Indiában április 3-án lesz egy Motorola bemutató, információink szerint Európában pedig egy héttel később. Az egyik Edge 50 lehet a téma.

Intelligens és művészi, jellemzi Twitteren az indiai Motorola azt a Snapdragon 7 Gen 3-as készüléket, melyet április 3-án mutatnak be az országban. Információink szerint a Motorola európai bemutatóval is készül az adott dátumot követő egy héten belül, viszont a várható dátumon kívül egyelőre nem tudunk semmi egyebet az EU-s termékbemutatóról. Az indiai marketingnek köszönhetően azt biztosra vehetjük, hogy a középkategóriás Snapdragon szettel nem az Edge-sorozat csúcsmodellje érkezik, inkább az Edge 40 közvetlen utódja. Ha követi az elmúlt két év termékstratégiáját a Motorola, akkor az Edge 50 mellett Pro, Fusion és Neo modellek is várhatók.

Kedvcsináló a Motorola Edge 50-hez
Hivatalos kedvcsináló a Motorola Edge 50-hez (forrás: Twitter) [+]

Az eddig kiszivárgott hírek szerint az Edge 50 Fusion a Snapdragon 6 Gen 1-es lapka köré épül majd, míg az Edge 50 Pro a Snapdragon 8 Gen 3-as csúcsszettet hajtja majd. A Motorola állítólag marad a tavalyi formáknál, vagyis az Edge és a Pro ívelt szélű AMOLED kijelzővel, a hátlapon a bal sarokba tolt kameraszenzorokkal jön, a hátlap anyaga pedig színenként eltérően lehet műbőr vagy üveg. Marad a 125 wattos gyorstöltés, viszont állítólag csökken az akkumulátor mérete a Pro modellben 4500 mAh-ra.

Renderképeken a Motorola Edge 50 Pro [+]

A telefonokat a Motorola szokás szerint három különböző név alatt kínálhatja majd a kínai, európai és amerikai piacokon, így az X50 Ultra, az Edge 50 Pro és az Edge+ (2024) megegyező hardvert rejthet, állítólag fekete, lila és szürke színekbe csomagolva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés