Nem csak az AMOLED kijelzőtől Pro a Huawei Band 4

Az NFC, a GPS, a fejlettebb szenzortechnológia és a prémium anyaghasználat sem elhanyagolható.

A Huawei idén is kiadta az aktuális Huawei Band pró verzióját, szokás szerint magasabb minőségű kivitelben és anyaghasználattal, illetve funkciókkal. A Band 4 Pro pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Band 4, csak a 45 x 19 x 11 milliméteres, hosszúkás tokozás fémből készült, viszont a tömeg maradt 25 gramm.


[+]

A Google fordító legjobb tudása alapján a töltőcsatlakozó nem a készüléktestbe integrált USB-A, hanem egy kétpines megoldás, amit a változatlan tömeg is sejtet. A színek a szokásosak, a piros szíjon viszont rejtélyesen feltűnt egy Nova felirat. Egyelőre nem tudjuk, miért. A 0,95 hüvelykes kijelző viszont TFT-ről AMOLED-re vált és a felbontás is 120 x 240 pixelre nőtt.

A Huawei Band 4 Pro már 11 mozgásformát ismer fel automatikusan, rendelkezik NFC-vel és beépített GPS-szel is, szenzorosan pedig egy hattengelyes, inerciális gyorsulásmérővel és giroszenzorral dolgozik. A 4.2-es Bluetooth, a véroxigénszint-mérés, az 5 atmoszféra nyomástűréssel támogatott vízállóság és az úszáskövetés természetesen marad.


[+]

A magasabb funkcionalitás mellé nagyobb akkumulátor is jár, amivel átlagosan 5 nap üzemidőt ígér a gyártó. A 100 mAh-s tele viszont csak útvonal és pulzuskövetés mellett elvileg egy teljes maratont vagy 7 órát is kibír. A Huawei Band 4 Pro ára egyelőre nem ismert, egyébiránt mintegy mellékesen mutatták be a Nova 6, Nova 6 5G és Nova 6 SE mellett.

Előzmények

  • Nem sokat változik a Huawei Band 4 Pro

    Ránézésre legalábbis biztosan nem. A Huawei Band 4-től külsőre a prémium anyaghasználat és kialakítás fogja megkülönböztetni.

  • Bemutatkozott a Huawei Band 4

    A Huawei új fitnesz karkötője igazából a Honor Band 5, egy kis csavarral.

Hirdetés