Az alaptábor kelléke lehet a Galaxy A24

AMOLED panel, 50 megapixel, 5000 mAh és Samsung támogatás a tudáslistán.

Többkörös pletyka és kiszivárgott információ után végre megérkezett a Galaxy A24 (4G), noha a Samsungra jellemző módon nem derül ki a vietnami termékoldalról sem az ár, sem pedig a hardver. Az előbbi 200 euró alatti lehet a pletykáknál maradva, az utóbbiról pedig teljesítménytesztek alapján tudjuk, hogy a 4G-s, nyolcmagos MediaTek Helio G99 került a műanyag házba.


[+]

Az A24 legmegnyerőbb tulajdonsága kétségtelenül az S23 családot megidéző forma lapos kivitellel és egyenként kiemelkedő hátlapi lencsékkel 5 megapixeles ultraszéles, 50 megapixeles normál és 2 megapixeles makró szerepkörben, ha fentről haladunk lefele. Természetesen a LED villanó is odafért. A túloldalon cseppformában lóg a 13 megapixeles szelfikamera a 6,5"-es és 1080 x 2340 pixeles Super AMOLED panelbe, amiről tudjuk, hogy 8 bites, és sejtjük, hogy 90 Hz-es, erre ugyanis szintén nincs semmi konkrét, hivatalos adat.


[+]

Az operációs rendszer kapcsán annyi derül ki, hogy Android, ám azért meg merjük tippelni a 13-as főverziót és a One UI 5.1-et  – a nevezett 4G-s chipet a specifikációban 2,2 és 2 GHz-es mikroprocesszor felirat helyettesíti. Mindehhez 6/8 GB RAM és 128 GB-os tároló tartozik és elvileg kosárba is lehet helyezni őket, ám a vietnamiból Google fordításban black vampire és green lime változatok egyikéhez sincs ár. Azt viszont tudjuk, hogy a telefon két nanoSIM-et és microSD kártyát is befogad, jack kimenetet és NFC-t kínál, Type-C porton pedig 5000 mAh-s akkumulátor tölthető.

Előzmények

Hirdetés