Átlátszó védőtok árulkodik az Xperia 5 II-ről

Ha a renderképek hitelesek, akkor kerekdedebb dizájnnal készül a Sony előrukkolni.

Az Xperia L4-et leszámítva nem állt be a Sony a noccsos és kameralukas mobilok sorába, a szögletes kivitel a 21:9-es képaránnyal társítva pedig igencsak mutatós formát hozott tavaly az Xperia 5 és idén az Xperia 1 II esetében.


Az Xperia 5[+]

Mivel a Sony félévente frissíti csúcsmodelljeit, ősszel esedékes az 5-ös széria új jövevénye – mondjuk az Xperia 5 II éppúgy nem cseng túl jól, mint a tavaszi telefon titulusa. Ám nem ez a lényeg, hanem egy online megvásárolható védőtok, amely a szóban forgó telefont is megmutatja.

Az Xperia 5 II lehetséges formája
Az Xperia 5 II lehetséges formája (forrás: AliExpress) [+]

Ezek alapján az Xperia 5 II négy sarka jóval íveltebb lehet az elődjénél, persze nem szabad a dizájnt a képek alapján készpénznek venni. Érdekes mindenesetre a négy elem a jobb oldalélen: a hangerőszabályzó, a bekapcsolóval osztozkodó ujjlenyomat-olvasó és a kétlépcsős exponáló szerepe világos, ám akad még egy billentyű, melynek funkcióját sötét titkok övezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Sony Xperia 5 - adj egy ötöst!

    A „kompakt” csúcs-Xperia keskeny lett, ám nyúlánk, aláhúzva, miért nem feltétlenül jó az extrém képarány telefonon. Zsebmozira mondjuk pont alkalmas.

  • Sony Xperia 1 - megérett a meggy

    Mozivásznas képaránnyal és 4K HDR OLED kijelzővel kapcsolja össze a Sony filmes és telefonos üzletágait. Kérdés, hogy kihúzza-e a tripla kamerás csúcsmobil a gyártót a csávából.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés