Április végén érkezhet az LG G7 ThinQ, így nézhet ki

Hirdetés

A koreai ET News úgy tudja, az LG várva-várt csúcskészüléke, a G7 április végén fog bemutatkozni, és az anyaországban május közepén piacra kerülni. Ezzel a stratégiával az LG elkerülheti a Galaxy S9-cel és a Huawei P20-szal való közvetlen összecsapást, és tartogat az idei csúcsmasina meglepetéseket. Ilyen lehet a szokásosnál 35%-kal takarékosabb M-LCD panel, amely a hagyományos, piros, zöld és kék szubpixelek mellett egy fehéret is bevetne (RGBW). Az M-LCD-t ráadásul állítólag költséghatékonyabb legyártani, mint az OLED-et. Evan Blass pedig úgy hallotta, nem is szimplán G7 lesz a masina neve, hanem a mesterséges intelligenciára szakosodott V30 variáns után LG G7 ThinQ.

A szakma egyébként elég biztosra veszi a Snapdragon 845-ös mobilplatform bevetését a phabletes képernyő mögött, a MrPhone csatorna az Onleaks közbenjárásával pedig az állítólagos CAD fájlhoz is hozzájutott, ami alapján a fenti lehet a G7 külleme. Igen, notch is felfedezhető az előlapon, valamint függőleges elrendezésű kamera hátul. Mégsem szabad ezeket a kémanyagokat kész tényként kezelni, hivatalosan úgyis majd a bemutató ad választ a csúcskészülék megjelenésére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Még tavasszal befuthat az LG G7

    Áprilisra várja a G6 folytatását koreai források alapján a PhoneArena, egy sima és egy Plus utótagú modellel.

  • Ez lenne az LG G7?

    Lencsevégre kaptak egy új LG telefont, ami lehet, hogy az új G7, ha egyáltalán így fogják hívni.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés