Ez lenne az LG G7?

Hirdetés

Az Ynet nevű oldal lehozott egy videót egy új LG csúcsmodellről, valamint két képet is közölt, mindkettőhöz forrásként Guy Levy van feltüntetve, aki az Ynet egyik újságírója és az anyag közlése után nemigen nyilatkozott, amiből Evan Blass, akit az egyik legmegbízhatóbb szivárogtatóként ismerünk arra jutott, hogy igen, ez valóban a G7, csak éppen az LG nagyon nem örvend annak, hogy ezek az infók napvilágot láttak és a háttérben lehet, hogy komoly csörte zajlik az Ynettel.


[+]

De ez esetünkben alapvetően lényegtelen, hiszen ha minden információ helytálló, akkor a G7 elég ütőképes terméknek ígérkezik. A kijelző tetején itt is van notch (ezt idén a csúcsmodellek közül egyedül a Samsung volt képes elkerülni, a Huawei P20-ról is ilyen képek láttak már napvilágot), a kijelző 3120 x 1440 pixeles felbontású, a képátló 6 hüvelyk, a panel OLED. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra költözött, két darab, 16 megapixeles kamerával, mindkettő F/1,6-os rekeszértéket nyújt, de eltérő látószöget.


[+]

A burkolat alatt a várakozásoknak megfelelően Snapdragon 845 kerül, ha stimmelnek az információk, akkor lesz egy 4/64-es változat, valamint egy 6/128-as kiszerelés, az akkumulátor mindkét esetben 3000 mAh-s, ahogyan a 8 megapixeles előlapi kamera is közös. Az új LG-ben ugyanaz az AI funkció lesz benne, mint a V30S ThinQ-ban, ami felismeri a témákat fotózás során, hogy az ideális beállításokat használhassa. Az új LG-t még ebben a félévben bemutatják.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés