Április 14-én jönnek az új Xperiák

Xperia 1 III, Xperia 10 III, esetleg még kompakt mobilra is lehet számítani a Sony-tól.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a 2021-es Sony Xperia-család első eresztése, egész konkrétan április 14-én, magyar idő szerint 19:30-kor (5:30 PM UTC/ 1:30 PM EST). Ahogy az manapság természetes, teljesen online esemény lesz, ami a gyártó YouTube-csatornáján is látható lesz élőben. Mire lehet számítani? Egyrészt szinte biztosan jönni fog az Xperia 1 III, ami a gyártó új csúcsközeli mobilja lehet 6,5 hüvelykes 4K OLED kijelzővel, 21:9-es képaránnyal, nagyon magasra húzható fényerővel.

Xperia 1 III a Voice renderei szerint
Xperia 1 III a Voice renderei szerint [+]

Jöhet továbbá az Xperia 10 III, ami valószínűleg Snapdragon 765G chipet és 6 GB RAM-ot kap, illetve korábban lehetett hallani a Compact-család esetleges felélesztéséről, de ennek érkezésére azért még nem vennénk mérget. Persze ezeken kívül előhúzhat valami meglepetést is a tarsolyból a japán vállalat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia 5 II - kiskedvenc

    A Sony tulajdonképpen kompakt csúcsmodellnek szánta az Xperia 5 II-t, ami nagyjából össze is jött. A viszonylag kicsi, hagyományos és kifogástalan kialakítást pedig egy rakás, sokak által hiányolt funkcióval tették még vonzóbbá.

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés