Itt az Android Wear 2.0 a ZenWatch 3-ra

Hirdetés

Mostoha körülmények között startolt el az Android Wear 2.0. Ugyan tucatnyi ilyen rendszerű ketyerét mutattak be, a régebbi modellek közül nagyon sok csak késve kapta meg vagy vár még mindig a frissítőcsomag felbukkanására. Májusban úgy tűnt, már akkor elkészült az update az Asus ZenWatch 3-ra, ám ezek szerint mégse, vagy csak nem mindenki kapta meg. A tulajdonosai most viszont tényleg örülhetnek.

Berlinben mutatkozott be a ZenWatch 3.
Berlinben mutatkozott be a ZenWatch 3. [+]

Azért a harsonák felszólalása előtt érdemes megjegyezni: minden rendszerfrissítés fokozatosan, egyre több készüléken kerül élesítésre. Így lehet garantálni, hogy ha mégis maradt benne kritikus hiba, akkor, ha leállítják, az kevés eszközt érintsen. A következő napokban mindenesetre egyre több, majd elvileg az összes ZenWatch 3 jelezni fog, míg a PhoneArena szerint a ZenWatch 2 augusztusban fog frissítési értesítést küldeni.

 • Kapcsolódó cégek:
 • ASUS

Előzmények

 • A ZenWatch 3-at is elérte az Android Wear 2.0

  A Asus okosórájának tulajdonosai eddig hiába vártak a rendszerfrissítésre, bár képernyőfelvételt, vagy felhasználói beszámolót eddig nem nagyon láttunk.

 • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

  Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

 • IFA 2016: Három színben érkezik az Asus ZenWatch 3

  Különleges tartozékokkal és számtalan testreszabási lehetőséggel büszkélkedtek a tajvani gyártó emberei, 70 000 forint körüli ára pedig nem teszi a legdrágább okosórává.

 • Asus ZenWatch 2 - kilóg a sorból

  Újabb Android Wear-alapú okosóra jutott el hozzánk, szinte mindent tud, amit egy ilyen eszköztől jelenleg elvárhatunk, egy-két aprósággal meg kell békélnünk, cserébe kedvezőbb árral számolhatunk.

Hirdetés