AMOLED panellel tért vissza az Epix

A Garmin még egy csúcsórát elhozott a három Fenix 7 mellé.

Ha három, közel 300 ezer forinton nyitó Fenix 7 nem lett volna elég, a Garmin új életet lehelt az egykori szögletes Epixbe, amely második generációban jóval mutatósabb, kerek kivitelű, 1,3"-es AMOLED panelt kínálva elöl, 416 x 416 tűéles pixelen, masszív védelemmel.

A 47 x 47 x 14,5 milliméteres ketyere 76 grammon nagyjából a Fenix 7 méreteit hozzá, viszont napelemes zavírüveg helyett hagyományos edzett védőüveg díszíti elölről a legtöbb változat esetében. Azért a szálerősített polimer váz megvan, akárcsak a rozsdamentes acél hátlap és a 10 ATM védelem.

Ezúttal 16 GB-os tárolóval kell beérni az appoknak, a térképeknek és a zeneszámoknak, de amúgy megvan minden fontos hardverkellék: a WiFi modem, a Bluetooth, a háromtengelyes iránytű, a GPS/GLONASS/Galileo műholdak használata, a giroszkóp, a gyorsulásmérő, a hőmérő, a 4. generációs elevate pulzoximéter, a Garmin Pay mobilfizetés és persze az öt kezelőgomb, érintéses irányítással megspékelve.

Valamit valamiért: a Fenix 7-ek transzfelktív paneljéhez képest az AMOLED többet fogyaszt, így a Garmin hatnapos üzemidőt ígér automatikus képernyő felvillanással, illetve 16 naposat, ha a panelt csak kézzel kapcsoljuk be. Az ár is kövér: szilionpánttal a szürke Epix 338 ezer forintba kerül itthon, míg a zafírüveg különkiadás, DLC titán variációban 413 ezerbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés