Hirdetés

Állítható EQ-t kapott a Bose QC45

Az eddig az NC700-ra exkluzív lehetőséget egy frissítéssel kiterjesztette a Bose a legújabb QC fejhallgatóra is.

Hirdetés

A Bose Music telefonos alkalmazást megnyitva letölthető a legújabb firmware frissítés a QC45-ös típusú fejhallgatókhoz, mely elhozza a személyre szabható hangszínszabályzót. A frissítés telepítése után az app újratölt, ezek után pedig megjelennek a Bose által kínált előre beállított opciók, összesen négy darab, és a manuális EQ is, ahol a magas, a közép és a mélytartományt variálhatjuk.

Így néz ki a Bose Music újonnan érkezett EQ-jának felhasználói felülete.Így néz ki a Bose Music újonnan érkezett EQ-jának felhasználói felülete.Így néz ki a Bose Music újonnan érkezett EQ-jának felhasználói felülete. Így néz ki a Bose Music újonnan érkezett EQ-jának felhasználói felülete.

Összehasonlítva a QC45-tel hasonló árú Sony WH-1000XM4-et, az utóbbihoz tartalmazó társalkalmazás részletesebb személyre szabhatóságot biztosít, de a jóval olcsóbb vezeték nélküli audio kiegészítők is kínálnak már EQ-t, így tényleg ideje volt, hogy a Bose QC-szériájába is végre megérkezett. Az új firmware az EQ mellett könnyebb és gyorsabb párosítást ígér Windows PC-kkel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés