Feltűnt a Bose QuietComfort SE

A QC 45 formája és tudása társul hosszabb üzemidővel az új fejhallgatóban.

Csendben frissítette weboldalát a Bose, ami elárulta, hogy a cég frissíteni tervezi a tavaly bemutatott QC 45-öt. Az új eszköz a QuietComfort SE névre hallgat, lényegi különbséget pedig külsőre nem kínál a QC 45-höz képest. Az üzemidő azonban valamennyit nőtt, 24 órát ígér a gyártó egy töltéssel folyamatos audiolejátszásra, a QC 35 II és a QC 45 csak 20 órára voltak képesek. A QC SE is már USB-C csatlakozón keresztül tölt, egy teljes feltöltés két és fél órát vesz igénybe, de 15 perc alatt három órányi zenelejátszáshoz elegendő energiát szív magába az eszköz.

Így néz ki a Bose QuietComfort SE.Így néz ki a Bose QuietComfort SE.Így néz ki a Bose QuietComfort SE.Így néz ki a Bose QuietComfort SE. Így néz ki a Bose QuietComfort SE. (forrás: WinFuture) [+]

Érintéses vezérlés nincsen, helyette itt is maradtak a gombok a fül köré illeszkedő kagylókon. A Bluetooth kapcsolat 5.1-es verzión keresztül áll össze, de adott egy 2,5 milliméteres csatlakozó is a QC SE-n a vezetékes hangátvitelhez. A dobozban a fejhallgatón, a hordozó tokon és a töltőkábelen kívül egy 3,5 mm — 2,5 mm-es audiokábel található.

A dobozban a fejhallgatón kívül két kábel és egy hordozó tok van.
A dobozban a fejhallgatón kívül két kábel és egy hordozó tok van. (forrás: WinFuture) [+]

Akárcsak az elődök, a QC SE is összehajtható, így kisebb helyet foglal, mint például az NC 700-as. Adott az aktív zajszűrés és az átengedő mód, a hangkeltők pedig a QC 45-ből érkeztek. Az új fejhallgató, mely egy átnevezett, kicsit hosszabb üzemidőre képes QC 45, várhatóan 350 eurós áron debütál majd. Pont annyiért, amennyibe a QC 45 is került bemutatásakor, igaz, utóbbi jelenleg 270 eurós áron már beszerezhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés