2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Alkalmazásbemutató: SzámlaFaragó

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A magyar fejlesztésű rezsifelügyelő alkalmazás segít az otthoni kiadások nyomon követésében, de tippeket is ad a számla lefaragására.

Közelegnek a hideg napok és a rezsiköltség ilyenkor bizony meg tud ugrani, komoly terhet róva a családi kasszára. Okostelefonon eddig is sok mindent lehetett nyomon követni, hasznos információval ellátva a felhasználót mondjuk mobilos kiadásairól, vagy éppen a hűtőszekrény tartalmáról. Most az otthoni vagy munkahelyi rezsiszámlák felügyeletére írt applikációt mutatjuk be a SzámlaFaragók nevű magyar fejlesztői csoport műhelyéből.


[+]

A SzámlaFaragó egyszerű, lényegre koncentráló és kellemes megjelenéssel fogadja a felhasználót, akinek mindenekelőtt létre kell hoznia egy fiókot, legyen mondjuk az otthon elnevezésű, majd be kell táplálni a víz, a gáz és az áramszolgáltató adatait, illetve az előző havi fogyasztást és a befizetett összeget, az alkalmazás pedig kiszámolja az egységárakat. Továbbá meg lehet adni az irányítószámot, az ingatlan alapterületét, korunkat illetve az adatot, miszerint ingatlanunk egy vállalkozáshoz köthető, illetve rendelkezünk-e diák jogviszonnyal. Az első nap már csak annyi dolgunk van, hogy megadjuk az aktuális óraállásokat.


[+]

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Legközelebb 24 órával később lesz dolgunk az új óraállások beállításával, ami alapján az alkalmazás mindjárt kiszámolja a várható havi víz, gáz és áramszámlát. Minél többször adjuk meg a napi állást, annál pontosabban képes az alkalmazás a számlaösszeget előrejelezni. Fontos, hogy a hónap végén lezárjuk a számlát, így tudhatjuk meg a kiérkező csekk pontos összegét, és kezdhetjük meg a következő 30 nap figyelését. Az egyes szolgáltatástípusokra rálépve megtudhatjuk a napi átlagos fogyasztás nagyságát, de vissza lehet nézni a korábbi hónapok számláit is, amelyeket egyébként visszamenőleg is be lehet táplálni. A SzámlaFaragó hasznos extra szolgáltatása, hogy az alkalmazás jelez, ha a körzetünkben elérhető olcsóbb víz, gáz vagy áramszolgáltató, amelyre váltva alacsonyabb rezsiköltséggel tudhatjuk le a hónapot. A hasznos és ingyenes alkalmazást, amellyel több ingatlan rezsiköltségét is nyomon lehet követni, bátran ajánljuk olvasóinknak egy próbára. A SzámlaFaragó innen tölthető le, telepítéséhez 2.3-as vagy újabb Androidos főverzióra lesz szükségünk.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.