Alkalmazásbemutató: Lottó Monitor

43 959 268 : 1 az esélye, hogy a 19, 26, 53, 60, 89-es számokkal valaki eltalálja az ötös lottó nyerőszámait, 2012 24. hetében ez mégis két játékosnak összejött, megfelezve a 2 057 602 470 forintos nyereményt. Ugyanazon a héten egyébként 67 négytalálatos szelvény volt, 5615 háromtalálatos és 157 973 kéttalálatos – az utóbbival 1 385 forintot lehetett zsebre tenni. Mindez a Lottó Monitor nevű magyar applikáció adatbázisából derül ki; az alkalmazásra maga a fejlesztő csapat, a TooCoolDev hívta fel a figyelmünket.


[+]

Létezik a Szerencsejáték Zrt-nek is lottózó applikációja, ami annyi előnnyel mindenképpen rendelkezik a Lottó Monitorhoz képest, hogy megoldható vele maga a fogadás is, SMS szolgáltatás az általunk tesztelt alkalmazásban ugyanis nincs. A Lottó Monitor ellenben rendelkezik az Ötös, a Hatos, a Hetes lottó és a Joker játékok sorsolásainak eddigi összes kihúzott nyerőszámaival, amelyek között ráadásul lehet keresni is. A 19, 26, 53, 60 és 89-es számok kombinációját például eddig egyszer húzták ki, azon kívül négy számot közülük egyszer sem, hármat viszont négyszer is, 2014, 2013, 2010 és 1961 egy-egy hetében.


[+]

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A Lottó Monitor legfontosabb tulajdonsága persze nem az adatbázisa, hanem lottószelvényeink nyomon követésének lehetősége. Az ingyenes verzióban a négy játéktípushoz összesen három szelvényt tudunk beállítani, a sorsolás után belépve pedig mindjárt megtudjuk, hogy mely számokat húzták ki, nyertünk-e, és ha igen, mennyit. Szelvényeink statisztikáit természetesen össze lehet mérni a történelmi adatbázissal, de az applikáció azt is feltünteti, hogy mekkora esélyünk van kettes, hármas, négyes, ötös, hatos és hetes találatra, játéktól függően. A Lottó Monitor Android 2.3.3 vagy újabb rendszerre telepíthető a Play Áruházból, némi reklám kíséretében. A reklámmentes verzióért tetszőleges számú szelvény nyomon követésével 500 forintot kell kifizetni.

Azóta történt

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Lada Drifting

    Androidos autós szimulátor a mai alkalmazásbemutató témája, amely a magyar Profi-Soft Games fejlesztőcsapat első ilyen próbálkozása.

  • Alkalmazásbemutató: SzámlaFaragó

    A magyar fejlesztésű rezsifelügyelő alkalmazás segít az otthoni kiadások nyomon követésében, de tippeket is ad a számla lefaragására.

Hirdetés