2019. február 16., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Alkalmazásbemutató: Centroid

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Ezúttal egy magyar fejlesztésű, iOS-es fotós applikációt mutatunk be olvasóinknak, amelyik geometriai formákra bontja a témákat.

Hirdetés

Manapság több fotó készül mobiltelefonnal, mint hagyományos fényképezőgéppel, persze az utóbbi csoport továbbra is előnyt élvez a szélesebb körű kézi beállítások és a drágább szenzorok és optikák okán. A napi használathoz azonban egy jobbfajta mobilos kamera bőven elegendő lehet, sőt, jó néhány effekt és különleges megoldás azonnal a felhasználó rendelkezésére áll, emellett valamennyi utómunka és persze a gyors megosztás is az okostelefonos fotózás mellett szól.

ASUS MeMo Pad 7 ME176C  ASUS MeMo Pad 7 ME176C ASUS MeMo Pad 7 ME176C  ASUS MeMo Pad 7 ME176C

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Mai alkalmazásbemutatónk alanya a Centroid nevű fotós app, Eke Dániel magyar alkalmazásfejlesztőtől, amely a kamerás effektek kategóriájába sorolható. A Centroid (magyarul súlypont) sokszög, kör és egyéb szabályos geometriai formákra osztja a témát, de van mód az alakzatok összekeverésére, mindenféle vad formákat eredményezve. A Centroid képes fotók készítésére, és már az élőképen látszik, hogyan fog a végeredmény kinézni, illetve lehetőség van a galériából a már elkészült fotók geometria formákra való bontására. A képeket 8-tól 128 soros vagy oszlopos mezőkre lehet felosztani, és az alakzatok ujjmozdulattal, a keverőikonnal, vagy a készülék megrázásával kuszálhatók össze. A fenti fotók közül az első nyilvánvalóan a nyers, érintetlen fotó, amit a legújabb generációs iPod Touch-csal lőttünk, mellette pedig ott van a Centroid által készített két változat. Jobboldalt alul szerkesztőségünk egyik tagja szerepel, meglehetősen szögletes kivitelben. Nagyjából ilyen és hasonló képek összehozására alkalmas a Centroid, amellyel például képernyő háttereket lehet összehozni. A Centroid 99 centért vásárolható meg az App Store-ban, futtatásához iOS 7 vagy újabb verzió szükséges.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.