Alkalmazásbemutató: Spider Feeder

Az Angry Birds óriási sikere rányomta a bélyeget a mobiljátékokra, rengeteg kisebb-nagyobb projekt próbál felnőni a Rovio fejőstehenéhez, a stílusjegyek mellett gyakran magát a koncepciót is lemásolva. A mai kiszemelt is a mérges madarak nyomdokaiba próbált lépni, ám a csúzli segítségével szárnyasok helyett pókokat lövöldözhetünk.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A jelzésértékű alaptörténetnek (a fán élő bogár éhes, ezért be szeretne jutni a terráriumba) megfelelően a kis nyolclábúak csúzliba ülnek, hogy eljussanak a hőn áhított, a szoba túlsó felén elhelyezkedő dobozba. A célzás és a lövés erősségének beállítása az Angry Birds-nél megszokott módon, egy ujjal történik, eltérés viszont, hogy a Spider Feederben az egész pályát át lehet látni egy képernyőn, nincs zoom opció. A pályákon elszórva csillagokat találhatunk (minden szinten összesen hármat), ezeket összeszedve a pontszámunkat lehet növelni.

A játék fizikája meglepően jó, a tereptárgyak korrektül reagálnak az ütközésekre, leesnek, egymást is el tudják dönteni. Pókjaink viszont a falhoz érve kilapulás helyett egyenesen visszapattannak, mintha gumiból volnának. A grafika viszonylag korrekt, a tereptárgyak szépen vannak megrajzolva, a pókokon viszont lehetett volna még futni egy kört, így a névvel ellentétben inkább egy halott csótányra emlékeztet. Emellett jó néhány kisebb-nagyobb hiba is előfordul: néhány gombnak nincsen lenyomott állapota, az értékelésre buzdító please rate tábla a kért cselekedet után is látható marad, a reklámok zavaróan belelógnak a képbe, a kijelző bal és jobb széléről valamiért levág egy sávot az app, valamint egy elírással is össze lehet futni.

A program futtatásához egy androidos eszközre lesz szükségünk, mely a zöld robotos rendszer legalább 2.2-es verzióját futtatja. A felsorolt hibák ellenére azért élvezetes a program, egy unalmas félórát simán el lehet vele tölteni, így az ingyenes mivolta miatt érdemes lehet kipróbálni. Az viszont tény, hogy van még min javítani.

Értékelés: Spider Feeder (Android 2.2+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
7 / 10 pont 6 / 10 pont 10 / 10 pont Android

Azóta történt

Előzmények

  • Shadowgun: Dead Zone beta

    A Shadowgun fejlesztői egy ingyenes MMO lövöldözős játékkal készültek, melynek most zajlik a publikus bétatesztje.

  • Alkalmazásbemutató: Koin

    Ma egy ingyenes magyar fejlesztésű pénztárcaprogramot mutatunk be, mely androidos és iOS-alapú készülékekre egyaránt elérhető.

Hirdetés