Alkalmazásbemutató: Minigore 2: Zombies

Hirdetés

A Minigore széria első része még 2009-ben jelent meg, az alkalmazás első körben kizárólag iOS alatt volt elérhető, később pedig PSP Go készülékekre is be lehetett szerezni. A második rész három évet váratott magára, a zombis témájú Minigore 2 2012 decemberében jelent meg iOS platformra, az androidos starttal viszont több, mint egy évet vártak a fejlesztők. Január végén először Kanadában, Franciaországban, Új-Zélandon és Finnországban vált elérhetővé az app a Play Áruházban, néhány nappal később viszont már mindenhol be lehetett szerezni.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A Mountain Sheep névre hallgató csapat által fejlesztett alkalmazás a klasszikus shoot'em up stílusba tartozik. Azaz egy felülnézeti akciójátékot kapunk, hullámokban támad az ellenfél (esetünkben válogatott zombihordák türnek hősünk életére), a játékosnak pedig nincs más dolga, mint halomra lőni mindent, ami mozog. A bevált recepten a Minigore 2 sem változtat, a fellelhető bónuszok és fegyverek mellé viszont különféle fejlesztéseket, karaktereket és pályákat lehet vásárolni. Pozitívum, hogy utóbbi nem in-app purchase-t jelent, a virtuális üzletben a játék során összegyűjthető pénzösszeget költhetjük el.

A stílus számos szürke képviselője közül leginkább a hangulat emeli ki a Minigore második részét. A stílusos grafika, a kocka-szereplők és a változatos ellenfelek (az élőholtak szinte minden elképzelhető vállfaja képviselteti magát, a nyúltól a krokodilon át a mikulásig) szórakoztatóvá teszik a hentelést. Mindezek mellé pofonegyszerű irányítás is társul, főleg, ha az ember aktiválja az automatikus célzást.

A Minigore 2 tehát remek szórakozást nyújt, mindenképpen érdemes kipróbálni, ha az ember szereti az agyatlan hentelős játékokat. A futtatáshoz egy androidos (legalább 4.0.3-as verzió) vagy egy iOS-alapú (5.0-s, vagy újabb rendszerrel szerelt) eszközre lesz szükség. A program előbbi esetben ingyenes, az Apple készülékekkel rendelkezők viszont körülbelül 680 forintot kell, hogy fizessenek a letöltésért.

Értékelés: Minigore 2: Zombies (Android 4.0.3+ / iOS 5.0+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
8 / 10 pont 9 / 10 pont 10 / 10 pont ingyenes (Android) / 680 forint (iOS)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés