Alkalmazásbemutató: BoltMindennApp

Hirdetés

Március 15-től megváltozott a számos üzlet és szupermarket nyitva tartási rendje vasárnaponként, egészen pontosan a többségük már nem nyithat ki aznap. Ez azonban a jogszabályozás értelmében nem vonatkozik mindegyik üzletre, bizonyos feltételek mellett ugyanis néhány kinyithat és ki is nyit, és ezek megtalálásában segít a WP Online Creative Digital friss fejlesztése, a BoltMindennApp, ám ennyiben nem merül ki a magyar alkalmazás tudása.


[+]

Az applikáció átlátható és sallangmentes, úgyhogy mi is azok leszünk. A BoltMindennApp megnyitásakor vagy meg lehet adni egy címet, vagy továbbíthatjuk pozíciónkat, és amint ez az egyszerű feladat teljesült, felugrik egy menü a vasárnap is nyitva tartó boltokkal, illetve a többi bolttal, szupermarkettel, hipermarkettel, pékséggel, benzinkúttal és nemzeti dohánybolttal.


[+]

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Egy-egy ilyen menüpontra rálépve felugrik a cím- vagy az aktuális pozíciónk szerinti boltlista távolság szerint (rendezhetjük a tételeket ábécé sorrendben is), egy-egy tételre rálépve pedig megtekinthetjük az üzletet, a címet, a pontos nyitva tartást és a térképes megközelíthetőséget. Ha szeretnénk, az általunk választott alkalmazással a navigáció is megoldható, így pillanatok, vagy rosszabb esetben hosszú percek alatt ott lehetünk a kinézett helyszínen. Mivel a nyitva tartások változhatnak, a BoltMindennApp felkínálja a hibabejelentési lehetőséget, illetve a közösség is bővítheti a boltlistát és az alapinformációkat. Az adatbázis egyébként folyamatosan frissül, a dohányboltok például még nem érhetők el jelen pillanatban, szóval Horváth Jenő alkalmazása biztosan fejlődni fog. A BoltMindennApp ingyenesen és reklámmentesen tölthető le a Play Áruházból erre a linkre kattintva (2.3-as Android főverziótól fölfele), a későbbiekben pedig érkezhet az iOS-es változat.

 

Azóta történt

Előzmények

  • Alkalmazásbemutató: Túrám

    Itt a tavasz és indul a túraszezon, éppen ezért egy újabb remek, kirándulással kapcsolatos magyar fejlesztést szeretnénk Olvasóinknak bemutatni.

  • Alkalmazásbemutató: TúrApp

    Kiránduláshoz és országjáráshoz egyaránt hasznos társ lehet a magyar fejlesztésű TúrApp, amely helyzetünk alapján ajánl természeti és kulturális látnivalókat.

  • Alkalmazásbemutató: Magyar Logó Kvíz

    Szórakoztató és egyáltalán nem könnyű játék a Magyar Logó Kvíz, aminek a címe mindent elárul. Jó hír, hogy az alkalmazás iOS-re, Windows Phone-ra és Androidra is letölthető.

  • Alkalmazásbemutató: Aspecto Memoria HD

    Magyar fejlesztésű memóriajáték az Aspecto Memoria HD, amely nagy felbontású képekkel és több nehézségi fokozattal kínál egy kis agytornát.

Hirdetés