Aligha gyorsul az iOS 15 terjedése

Körülbelül feleannyi felhasználó töltötte le ezt a frissítést, mint tavaly, ugyanennyi idő után az előző főverziót.

Hirdetés

Hivatalos adat még mindig nincs arról, hogy mennyien töltötték le az iOS 15-ös verziót a kompatibilis eszközükre (iPhone 6s és frissebbek, illetve iPod Touch 7), különféle források azonban viszonylag nagy adatbázisok alapján tudnak számokat mondani arról, hogy az aktív eszközök mekkora hányada futtatja a legújabb iOS-t. Néhány nappal a frissítés után még nagyon kicsi volt az érdeklődés az új verzióra, viszont pár hét után sem sokkal rózsásabb a helyzet, 22,22%-os elterjedésről beszélnek október 5-ei dátummal, összehasonlításképp az iOS 14 esetén már 41,97%-os volt az elterjedtség.

[+]

A cupertinói gyártó év elején közölte, hogy a biztonsági frissítések az iOS 14-en maradó felhasználóknak is megmaradnak az első időszakban: nyilván az utóbbi évek nagy iOS-frissítéseinek apró zökkenői miatt dönthettek úgy, hogy kompromisszumok nélkül hagyják meg a lehetőséget a nem azonnali frissítésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

  • Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?

    Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.

  • Még kicsi az érdeklődés az iOS 15 iránt

    Ha a tavalyi iOS-főverzióval hasonlítsuk össze, közel feleannyi felhasználó telepítette az idei verziót egységnyi idő alatt.

Hirdetés