Alig egy hét és befut a Xiaomi Mi Band 7

A gyártó legkedveltebb aktivitáskövetője idén komoly újdonságokat mutathat fel.

A hivatalos előzetes szerint május 24-én, kedden mutatja be a Xiaomi a Band széria új generációját. A Mi Band 7 esetében komoly fejlesztésekre számítunk és némi méretnövekedésre is, tekintve, hogy a legtöbb újítás meglehetősen energiaigényes, főleg egy olyan pici eszközhöz képest, mint amilyenek a Band sorozat tagjai.

[+]

A Zepp társalkalmazásból kihámozott információk alapján intelligens ébresztésre, mindig aktív kijelzőre és integrált GPS-re is számíthatunk 1,62 hüvelykre növelt méretű és 192x490 pixel felbontású AMOLED panellel. A dizájn ránézésre nem változik, a méret növelése nyilván korlátozott, úgyhogy a megszokott kimagasló üzemidőt valószínűleg szoftveres trükkökkel  próbálják meg biztosítani, ezért például a GPS használata közben a készülék képességei csak az alapfunkciókra korlátozódhatnak majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Két új Xiaomi kartárs várható

    Mindig éber kijelzőt kaphat a Xiaomi Smart Band 7, új változat jöhet a Xiaomi Watch S1-ből.

  • Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék

    A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.

Hirdetés