Akkumulátorra hízik a Meizu 16Xs

Egyre több készüléket számlál a Meizu 16-os szériája, lassan érkezik a Meizu 16Xs is.

Hirdetés

Lassan kezdünk elveszni a Meizu 16-os szériájában, ami áll egyrészt egy tavalyi csúcsmodellből, ami a kötelező körökön kívül a sík, szenzorszigetmentes AMOLED panellel, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és a jack porttal emelkedett ki a mezőnyből. Ezt követte a felső középkategóriás Meizu 16X, ami szintén a hasonló kialakítás miatt lehet szimpatikus, majd következett az idei csúcs, a Meizu 16s Snapdragon 855-tel, szenzorsziget nélkül, sík kijelzővel és minden elvárhatóval, eléggé kedvező áron.

A kávákból nem sok látszik, még extrém világosítással sem, de a Meizut ismerve, nem kell leszállópályákkal számolni.
A kávákból nem sok látszik, még extrém világosítással sem, de a Meizut ismerve, nem kell leszállópályákkal számolni.

A kínai Hírközlési Hatóságnál most jegyezték be az újabb modellt Meizu 16Xs néven, ami középkategóriásnak tűnő, de nem specifikált hardverrel (nyolcmagos, maximum 2 GHz-es szett, 6 GB RAM) és a paraméterek alapján a Meizu 16s-sel megegyező kijelzővel (1080 x 2232 pixel felbontás, 6,2 hüvelyk, Super AMOLED) várható. A minimális méretnövekedéssel az akkumulátor is hízik, a 16Xs 3900 mAh-val dolgozik, kamerából pedig három kerül a hátlapra (48 +5 + 8 megapixeles egységek).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu 16Xs

    Tripla hátlapi kamerarendszer, OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval és Snapdragon 675-tel, csábító, 70 000 forint körüli áron.

Előzmények

  • Csúcshardver olcsón: befutott a Meizu 16s

    A 48 megapixeles kamerához optikai stabilizálás, a noccsmentes kijelzőhöz pedig képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó társul.

  • Meizu 16th - sweet sixteen

    A Meizu normál méretű csúcsmodellje rengeteg pozitív és közkedvelt tulajdonsággal bír, a multimédia viszont nagyon nem az erőssége.

  • Nincs notch a Meizu 16X-en

    AMOLED kijelzője mögött ellenben ütőképes hardver lakozik, kellemes árazással és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. A 16X a Xiaomi Mi 8 SE közvetlen ellenfele lehet.

Hirdetés