Hirdetés

Akciófigyelő: versenyképes rollert kínál dömpingáron a TomTop

A Niubility N1 képességei megegyeznek a megszokott rollerekre jellemző tudással, ám azoknál kedvezőbb áron érhető el.

Amikor már tényleg látszik némi kormányzati szándék arra, hogy a városokban rohangáló elektromos rollerek kapcsán egyértelműek legyenek a szabályok, akkor az annak a jele, hogy ezek a mikromobilitási eszközök egyre népszerűbbek. Ez leginkább annak köszönhető, hogy egyre nagyobb a kínálat, az árak pedig egyre inkább arra a szintre csökkennek, hogy számos városlakó gondolkodik el ilyen eszköz beszerzésén. A TomTop most egy új márka belépő szintű termékét akciózta le, ami a Niubility N1.


[+]

A roller roppant könnyű, hiszen csupán 12 kilogrammot nyom, pár másodperc alatt összecsukható, a hajtásról pedig szokás szerint egy 250 wattos elektromotor gondoskodik, amihez 36 voltos, 7,6 Ah-s akkumulátor biztosítja az energiát. A gyártó szerint 4-5 óra alatt teljesen feltölthető a maximum 25 km/h-s sebességre képes eszköz, amely egy töltéssel 20-25 kilométer megtételére alkalmas maximum120 kilogrammal terhelve.


[+]

A jó hír, hogy ellentétben az olcsó rollerekkel, itt van mechanikus fék hátul (plusz az elektromotor ellenállása is lassít), van féklámpa és első lámpa is. A Niubility N1 érdekessége, hogy a hátsó kerék előtt a 45 fokkal megdöntötték a trepnit, amivel a gyártó célja az volt, hogy az egyik lábunk így komfortosabban helyezhető el. A TomTop akciójában (kuponkód: TTRSYNT) ingyenes, európai raktárból történő kiszállítással 187 euróért rendelhető a termék, ami 65 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Hirdetés