Hirdetés

Akciófigyelő: kedvező árú, a szabályozásnak megfelelő rollert kínál a Tomtop

A Niubility N2 képességei megfelelnek a készülőben levő magyar szabályrendszernek, jóval többet nyújt, mint az N1 és még mindig nem drága.

Szűk egy hónapja talált meg bennünket a TomTop a Niubility rollerek belépő szintű megoldásával, amit ennek megfelelően elég olcsón mértek. Az N1 után viszont itt van az N2, ami egy jóval komolyabb képességű szerkezet, értelemszerűen valamivel többe is kerül, viszont még így is versenyképes. Minden rollertesztnél kitérünk rá, hogy a hazai szabályozási környezet nem tud mit kezdeni ezekkel a termékekkel, de ha minden igaz, akkor hamarosan meglesznek a törvényi keretek ebből a szempontból, az előzetes információk alapján kerékpárnak minősülnek, ha a motor teljesítménye nem haladja meg a 350 wattot.


[+]

Az itthon legismertebb Xiaomi rollerek 250 wattot kínálnak és nagyjából hasonló teljesítményt nyújtanak a különböző rollermegosztó szolgáltatások járművei is. Ez sík terepen, de még enyhe emelkedővel is elég ahhoz, hogy egy átlagos testalkatú utast cipeljen, de azért vannak korlátai. A Niubility N2 viszont már 350 wattos motort kínál, ami még mindig belefér a tervezett szabályozásba, ám jóval rugalmasabb használatot tesz lehetővé, noha (szintén az előírásoknak megfelelve) a maximális sebességet 25 km/h-ban limitálja a gyártó.


[+]

A roller formavilága annyiban egyedi, hogy a hátsó kerék előtt 45 fokban megdöntött trepni más termékeken nem jellemző, de állítólag meglepően kényelmes ide helyezni az egyik lábunkat. Az N1-hez képest nem csak a motor teljesítménye nőtt, hanem a kerékméret is 10 hüvelykesre hízott, ami valamivel jobb menetkomfortot ígér, az akkumulátor pedig 10 Ah-s, ezzel 27-32 kilométeres hatótáv érhető el. A Niubility N2 tömege 14 kilogramm, teherbírása 120 kg, a teljes töltési idő pedig 6 órás.


[+]

Hátul tárcsaféket kínál (és féklámpát), elöl elektronikus fékkel lassulhatunk, kapott LCD kijelzőt, csengőt és első lámpát is a roller. Az alumínium vázas járgányt a Tomtop ingyen szállítja a magyar vásárlóknak is EU-n belülről, akciós ára pedig 85 ezer forintnak megfelelő euró, ha az olvasó a TTN2CTN kuponkódot használja itt.

Azóta történt

  • Eleglide D1 - roller vagy robogó?

    Zseniális ár/érték aránya miatt választottuk ki ezt a terméket: 200 ezer forintért már stabil kialakítású, akár 45 km/h-val menni képes rollerhez jutathatunk hozzá, viszont az érkező szabályozás még keresztbe tehet neki.

  • Niubility N2 - ilyen is lehet egy olcsó roller

    100 ezer forint alatt is lehet normálisan használható elektromos rollert venni, a Niubility pedig sok szempontból többet ad konkurenseinél.

Előzmények

Hirdetés