Hirdetés

Akciófigyelő: KUGOO elektromos rollerek a Geekbuyingnál

Itthon is egyre népszerűbbek az elektromos rollerek, ráadásul a kínálat is egyre nagyobb, az árak pedig mennek lefelé.

Hazánkban is egyre népszerűbbek a különféle elektromos rollerek, nem véletlenül: a biciklikkel vagy egy éves BKV-bérlettel egy árban lévő rollerek rendkívül hatékony és gyors közlekedési alternatívát jelentenek a városokban, és bár a használatukra vonatkozó jogi szabályozás egyre sürgetőbb, egyelőre úgy tűnik, hogy Magyarországon a lakosság együtt tud élni a kulturáltan rollerezőkkel.

Az efféle járművek kapcsán a legtöbb olvasónknak valószínűleg az általunk is tesztelt Xiaomi M365 jut az eszébe, de aki kicsit jobban utánajár a témának, hamar rájöhet, hogy van élet a szóban forgó rolleren túl is. Az idén hetedik születésnapját ünneplő Geekbuying például erősen akciózza a KUGOO márkájú rollereket, amelyek közül már a legolcsóbb, S1 kódnevű is kimondottan használhatónak tűnik. Tömege mindössze 11 kilogramm, terhelhetősége 120 kilogramm, az elméleti maximális hatótávja 30 kilométer, a végsebessége pedig 30 kilométer/óra, ami a 8 hüvelykes kerekeken amúgy már-már életveszélyes tempónak tűnhet. A 350 W teljesítményű motor akár a 15 fokos emelkedőkkel is meg tud birkózni, feltéve, hogy nem túl testes a sofőrje. A fekete, fehér és pink színekben is elérhető roller ára a Geekbuyingnál jelenleg 93 663 forint, amely a S1KUGOO kuponkóddal nagyjából 90 000-re csökkenthető.


[+]

Menettulajdonságai tekintetében ugyanezt nyújtja a KUGOO S1 Pro is, de esetében már egy kicsit komolyabb gépről beszélünk, ami az eltérő kerekekben és az irányjelző lámpák jelenlétében is megmutatkozik. Ez a modell jelenleg az akció keretein belül 105 371 forintért vihető haza, ami a KUGOOS1P kuponkóddal kb. 102 000 forintra redukálható. A legkomolyabb eszköz pedig a 800 W teljesítményű motorral és 10 hüvelykes kerekekkel szerelt KUGOO G-BOOSTER, amelynek elméleti maximális sebessége 55 kilométer/óra, a hatótávja pedig 85 kilométer. A 30 kilogramm önsúlyú eszköz minden tekintetben más kategória, mint kecsesebb testvérei, a motorja is túl erős ahhoz, hogy emberi erővel is hajtható biciklinek lehessen definiálni, szóval a használatához minden bizonnyal szükséges, de legalábbis javasolt a jogosítvány megléte is. Az ára is jelentősen magasabb, jelenleg akciósan 322 000 forintért lehet megrendelni, a használandó kuponkód ebben az esetben a GBOOSTER.


[+]

A KUGOO S1 és S1 Pro rollerek lengyelországi raktárból kerülnek kiszállításra, szóval VÁM nem terheli őket és jó esetben pár nap alatt meg is érkeznek. A vásárlók ezen a linken keresztül további 30 USD pénzvisszatérítést is kapnak, amelyet a Geekbuyingon költhetnek el. Az akció 2019. június 30-ig tart.

Előzmények

  • Xiaomi M365 elektromos roller teszt

    A jármű, amire első alkalommal kicsit mindenki szkeptikusan néz, mégis csak fülig érő mosollyal lehet róla leszállni, és még közlekedési alternatívaként is releváns.

  • Xiaomi Mijia fogkefe - igen, leteszteltük

    Nem gyakori, hogy egy okostelefongyártó fogkefét dob piacra, de a Xiaomi megtette, az eszköz pedig kommunikál is az okostelefonokkal. Megnéztük, hogy miért és hogyan.

Hirdetés