Hirdetés

Akciófigyelő: A szolgáltatóknál is elérhető a Realme 7 és 7i

A Vodafone és a Telenor kínálatába is megérkezett a Realme 7-es széria két alapmodellje.

Noha a 6-os szériához képest nem jelentett szignifikáns előrelépést a Realme 7, 90 Hz-es kijelzővel,  kiegyensúlyozott teljesítménnyel és 30 wattos gyorstöltéssel komoly középkategóriás ajánlat a százezer forint alatti kategóriában. És a Vodafonnál már meg is vásárolható kék színben, 6/64 GB-os memóriacsomaggal 0 forintos konstrukcióban RED Free tarifacsomag mellé. A Realme 7i pedig a Telenornál nyit május elején Hiper L+ és Hiper XXL csomagban szintén csak hűségért cserébe.

Realme 7
Realme 7 [+]

Ez a Realme 7i viszont nem az Indiában bemutatott modell, hanem a Realme Narzo 20. A nemzetközi piacra szánt verzió picit nagyobb, mint a kameralyukas panellel szerelt változat, cserébe belegyömöszöltek egy 6000 mAh-s akkumulátort, szintén 18 wattos gyorstöltéssel, amihez a megfelelő adaptert is mellékeli a gyártó.

Realme 7i Global aka. Realme Narzo 20Realme 7i Global aka. Realme Narzo 20 Realme 7i Global aka. Realme Narzo 20 [+]

A kijelző maradt 6,5 hüvelyk 720 x 1600 pixel felbontással, de a 60 Hz-es képfrissítéssel dolgozó IPS panelbe 8 megapixeles szelfikamera cseppen. A hátlapi kamerarendszer sem csak az elrendezésben tér el. A főkamera itt 48 megapixel, amihez egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makró szenzor tartozik.


[+]

A hardverrel is variáltak, mert itt a MediaTek Helio G85 került a motortérbe, nálunk 4 GB rendszermemóriával és 64 GB eMMC 5.1-es bővíthető belső tárhellyel (két nanoSIM + microSD), az 5.0 Bluetooth viszont támogatja az aptX HD kodeket, a jack csatlakozó és az ujjlenyomat-olvasó maradt a helyén és a WiFi is ismeri a 802.11ac szabványt. A Realme 7i nemzetközi modellvariánsa szolgáltatófüggetlenül egyébként 50-55 ezer forint körül szerezhető be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés