A Watch S Pro mellette az alapmodell is bemutatkozott új verzióban

És a Realme Buds Air Pro is, szintén új dizájnnal.

Menetrendszerűen bemutatkozott a Realme Watch S Pro modellje, illetve a Realme Watch S dizájn verziója, amit a koreai művész, Grafflex tervezett. A Realme Watch S Master Editionhöz különleges csomagolás, szíjak és óralapok járnak. A specifikáció természetesen ugyanaz, mint a már ismert alapmodell esetében, amiről itt írtunk részletesebben.


[+]

A Watch S Pro nem okozott meglepetést, a kiszivárgott információk helytállónak bizonyultak a termékoldal alapján. A készülék valamivel nagyobb, mint a Watch S, így a 63,5 grammos, SUS316L rozsdamentes tokozásba 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED panel került Always on Display funkcióval, automatikus fényerőszabályozással, az akkumulátor pedig 420 mAh-ra hízott, amivel két hét üzemidőt ígér a gyártó.


[+]

A GPS modul lehetővé teszi, hogy csatlakoztatott készülék nélkül is kövessük a tevékenységeket, a 15 sport mód között pedig már az úszás is szerepel az 5 ATM nyomástűrő kialakításnak köszönhetően. Viszont úszáshoz ne a vegán bőrszíjas kivitelt válasszuk. Természetesen van pulzus- és véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás, tétlenségi figyelmeztetés, értesítésmegjelenítés, kamera és zenevezérlés, illetve több, mint 100 számlap, amiből ha nem tudunk választani, sajátot is kreálhatunk.


[+]

A Realme Watch S Pro a Realme hivatalos oldalán és a Flipkarton lesz elérhető, első körben december 29-én, 9999 rúpiáért, ami körülbelül 40 ezer forint, míg a Master Edition, ami ugye egy optikai tuningos Realme Watch pedig 5999 rúpiás áron (24 ezer pénz). Utóbbi elérhetőségét viszont nem közölték.


[+]

A Realme Buds Air Pro Master Edition sem ismeretlen, pontosan ugyanaz az eszköz, mint az aktív zajszűréssel dolgozó Buds Air Pro, csak különleges színt és felületet kapott. A tükördizájnt és az új, New Wave Silver színt ugyanaz a Jose Levy álmodta meg, aki a Buds Q-t tervezte. A Buds Air Pro Master Editiont január 8-tól lehet megrendelni Indiában 4999 rúpiáért, ami úgy 20 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés