Bemutatkozott a Realme Watch S

A kerek aktivitáskövető hasonló funkcionalitással, de kibővített edzéskövetéssel rendelkezik a négyzetes alapmodellhez képest.

Kerek formatervvel nem csak az elvileg GPS-szel szerelt Watch S Pro-t vártuk a Realmetől, hanem azt a modellt is, amihez képest pro. Most ez mutatkozott be véroxigénszint-mérővel, pulzusszenzorral és automatikus fényerőszabályozással dolgozó, 1,3 hüvelykes, 360 x 360 pixel felbontású kijelzővel. Funkcionalitásban nem sok különbség van a Realme Watch-hoz képest, de az edzéskövetés kiegészült szobabiciklivel és evezőpaddal is, így összesen 16 sportmód áll rendelkezésre.

Egyébként a már ismerős funkciók állnak rendelkezésre a Realme Watch S esetében is. Alváskövetés, folyadékfogyasztási emlékeztető, híváselutasítás, zenelejátszó- és kameravezérlés, illetve az értesítések megjelenítése. Az alumíniumötvözet szerkezet továbbra is IP68-as védettségű, viszont a Realme szerint úszáshoz és zuhanyzáshoz is le kell venni. A 390 mAh-s akkumulátor 15 napos üzemidőt ígér, szíjakból pedig kék, narancs és zöld választható a sztenderd fekete mellett.


[+]

A Realme Watch S november 14-től kerül piacra Pakisztánban 15 ezer rúpiás áron, ami átszámolva körülbelül 29 ezer forintot jelent. A Watch S valószínűleg nemzetközi forgalomban is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés