Megérkezett a Realme Buds Q és a Buds Air Neo is

A Realme X50 Pro Player mellett új hordható eszközöket is bemutatott a gyártó, első körben nézzük a fülhallgatókat.

A Kínában és Indiában egyszerre bemutatkozó Realme Buds Air Neo nem különösebben izgalmas, a Buds Air szerényebb verziója. A kedvezőbb árért cserébe a vezetékmentes töltés lehetőségéről kell lemondani, a Type-C csatlakozóról és a környezeti hangok kiszűrését biztosító funkcióról. Viszont 12 helyett 13 milliméteres hangkeltőkkel szerelték. A fülesek önmagukban három órát tudnak, a tokkal együtt pedig összes tizenhét órás üzemidő jön ki az érintéssel vezérelhető készülékből.

A Buds Air Neo 5.0-s Bluetooth szabványon automatikusan kapcsolódik a Realme mobilokhoz, 2999 rúpiáért (körülbelül 12 ezer forint) pedig piros, fehér és khaki színben választhatjuk. (Majd, ha eljut Európába.) A Realme hordható eszközei nagyon népszerűek, főleg Indiában, a Buds Q viszont Kínában mutatkozott be, egyelőre exkluzív termékként. A 149 jüanos (6600 forint) vezetékmentes fülest a nagy múltú Hermès divatház dizájnere, José Lévy tervezte, ezzel együtt egészen hagyományos, buds jellegű terméknek tűnik.

A 10 milliméteres hangkeltőkkel dolgozó IPx4 hitelesített fülesek egyenként 3,6 grammot nyomnak, míg a 30 wattos vezetékes gyorstöltést feldolgozó, görgeteg ihlette tokkal együtt 35,3 grammot kell magunkkal "cipelni", hogy megkapjuk az összesen 20 órás üzemidőt. A Buds Q szintén 5.0-s Bluetoothon kapcsolódik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés