A Xiaomi Mi Max, a Mi Band 2 és egy pohár vörösbor

Egy dolog, hogy ilyen-olyan módon rendre kiszivárognak a bejelentés előtt álló termékekről kéminformációk és fotók, a Kínai Népköztársaság gyártói közül azonban nem egynek a munkatársai közölnek anyagot ezekről a készülékekről.

A Xiaomi Mi Max hivatalos előzetese
A Xiaomi Mi Max hivatalos előzetese

Korábban már felbukkant a belső információk szerint 6,4 hüvelykes képátlóval és Mi Max elnevezéssel érkező, Xiaomi gigamobil előlapi fotója, majd a fent látható, hivatalos előzetes is befutott. Az eddigi legütősebb képanyag ugyanakkor nem mástól, mint a Xiaomi vezérigazgatójától, Lei Juntól érkezett.

Bejelentés előtt álló Xiaomi termékek Lei Jun asztalán és karján Bejelentés előtt álló Xiaomi termékek Lei Jun asztalán és karján
Bejelentés előtt álló Xiaomi termékek Lei Jun asztalán és karján [+]

A bal oldali képen, egy pohár vörösbor mellett szinte bizonyosan a Mi Max pillantható meg, egy másikon pedig a szintén bejelentés előtt álló Mi Band 2 aktivitásmérő, amely Mr. Lei Jun karján pislákol kékes kijelzőjével. A phablet/tablet hibrid készülékek sikere mindig kérdéses, a Xiaomi Mi Band és Mi Band 1s ugyanakkor rendkívül népszerű volt, és a folytatás is komoly sikerekre számíthat.

Azóta történt

  • A MIUI 8 május 10-én mutatkozik be

    Nagyszabású bemutatót rendez két héten belül a Xiaomi: a kínai gyártó új aktivitásmérő karpereccel és óriásphablettel is előrukkolhat.

  • A TENAA műhelyében járt a Xiaomi Mi Max

    Már a kínai hírközlési hatóság weboldalán is felbukkant a kínaiak óriástelefonja, ami a leírás szerint 6,44 hüvelykes kijelzővel láthat napvilágot.

  • Xiaomi Mi Max előzetesek érkeztek

    Három videó is felkerült az internetre, amik a kínai gyártó hatalmas méretű mobiljáról szólnak, európai szemmel nézve kissé érdekes stílusban.

  • Teljes napnyi üzemidőt kínál a Mi Max

    A Xiaomi előzetes képe szerint a hatalmas készülék akkora akkumulátort kap, amivel egy napot bármilyen körülmények között kibírunk töltő nélkül.

Előzmények

Hirdetés