A TENAA-nál tett látogatást két ZTE készülék

Hirdetés

Egyelőre a Nubia Z11 családnak egyetlen tagja van, méghozzá a Nubia 11 Mini, ami áprilisban került fel a boltok polcaira. A ZTE-nél viszont nem elégednek meg ennyivel, hiszen két újabb termék csatlakozhat hozzá, méghozzá Z11 és Z11 Max néven. A készülékek most a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság boszorkánykonyhájában jártak, ezáltal pedig fotókat láthatunk róluk, plusz képet kapunk a felszereltségről is.


[+]

Kezdjük a Nubia Z11-gyel, ami egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt modell, belsejében egy 1,5 gigahertzes nyolcmagos processzorral (a kistesóhoz hasonlóan Snapdragon 617 lapkára lehet számítani), 4 gigabájt RAM-mal, valamint microSD-vel bővíthető 32 gigabájtos tárolóegységgel. A 16 megapixeles hátlapi kamera párja egy 8 megapixeles szenzor, az energiaellátást a 2900 milliamperórás akkumulátor biztosítja. A 151,8 x 72,3 x 7,75 milliméteres masina 162 grammot nyom.


[+]

A Nubia Z11 Max még társánál is jóval méretesebb, és nem csak a 159,15 x 82,25 x 7,4 milliméteres dimenzióinak, hanem a 6 hüvelykes, 1080p-s megjelenítőjének köszönhetően is. A 4 gigabájtnyi rendszermemória mellé ebben az esetben 64 gigabájtos tárhely jár, a 16/8 megapixeles fényképezők esetén nincs változás, a telep azonban 4000 milliamperórásra nőtt. A Z11 Max lesz a legerősebb a trióból, hiszen várhatóan Snapdragon 652 chipset hajtja majd.

Minkét mobilt fém burkolatba csomagolják, hátul felül és alul lesznek műanyag elemek, hogy az antennák ne legyenek leárnyékolva. Adott az ujjlenyomat-olvasó, valamint a 4G/LTE támogatás. A megjelenésre elvileg már nem kell sokat várni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Újabb ZTE Nubia bukkant fel a TENAA-nál

    Nincs egyszerű dolga annak, aki a Nubia termékpalettáját naprakészen akarja követni, a TENAA közleménye alapján pedig még egy modell fogja nehezíteni az érdeklődők dolgát.

  • Készen áll a startra a Gionee M6

    A kínaiak készüléke a TENAA műhelyében járt, így szinte mindent megtudhattunk a várható specifikációkkal kapcsolatban.

Előzmények

Hirdetés