Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Beköszönt az új ZTE Nubia

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

Állítólag Z11 néven mutatkozik be a gyártó új csúcsmodellje, ami a fémházon kívül oldalkávák nélküli, a széleken lekerekített kijelzővel hódíthat.

Hirdetés

A ZTE Nubia-szériája egyértelműen csúcsmodelleket takar. A Nubia Z9 például kifejezetten egyedire sikeredett a keret nélküli kijelzőjével, de az ára sem volt visszafogott, 170 000 forint körüli áráért már elég sokféle mobilt választhat a vásárló. Most viszont érkezhet egy abszolút csúcsmodell is a listába, a „Nubia Z11" állítólag Qualcomm Snapdragon 820 rendszerchipet, 5,2 hüvelykes, QHD (azaz 1440 x 2560 pixel) felbontású kijelzőt, 4 gigabájt RAM-ot, 128 gigabájtos belső tárolót, valamint 20,7 megapixeles hátlapi és 13 megapixeles előlapi kamerát tudhat magáénak.

Beköszönt az új ZTE Nubia
[+]

A gyártó weibós oldalán egy Hello, Worlddel köszönt be a mobil, ami január 5-én válhat hivatalossá, a forgalmazás pedig egyszerre indulhat meg Kínában és az Egyesült Államok területén. Akárhogy is lesz, sajnos viszonylag kicsi az esélye, hogy hazánkba hivatalosan eljut a kütyü, sajnos még az Axon-szériából sem láttunk semmit tesztasztalunkon.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.