2018. január 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

CES 2016: Kint volt a Nubia Z11... előlapi panelja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GadgetzArena

A ZTE ugyan még nem rántotta le a leplet a „képernyőkeret nélküli” Nubia Z9 folytatásáról, viszont meg lehetett csodálni azt az előlapi panelt, amely alighanem a Z11-ben fog felbukkanni.

A Nubia Z9 igazán különleges lett FIT (Frame Interactive Technology) technológiájával, amely lehetővé teszi, hogy szemre a kijelző tényleg a mobil széléig érjen, és alighanem a Z11-nek tippelt folytatásban is visszatér majd ez a megoldás, csak épp a kémhírek szerint lekerekítettebb oldalívekkel.

A Nubia Z9 mellett alighanem a Z11 előlapi panelja pózol
A Nubia Z9 mellett alighanem a Z11 előlapi panelja pózol [+]

A ZTE valami kísértetiesen hasonlót a Las Vegas-i CES-re is elvitt, így minden bizonnyal a Z11 előlapját lehetett megcsodálni a kiállításon, méghozzá a Z9 mellett. Hivatalos bejelentésről persze még szó nincs, arra később kerülhet sor. Jól látszik, hogy az elődhöz képest az alsó-felső káván sikerült vékonyítani, hogy még nagyobb előlapi kijelzőaránnyal rendelkezzen a soron következő Nubia, a képátlóra viszont egyelőre csak tippek érkeztek.

Az előlapi panel oldalai lekerekítettebbek lehetnek a korábbiaknál
Az előlapi panel oldalai lekerekítettebbek lehetnek a korábbiaknál [+]

A Nubia Z9 5.2 hüvelykes volt, a fotók alapján a Z11 képátlója pedig egyértelműen nagyobbnak tűnik. A Z9 folytatása várhatóan az év első felében befut, a tippek szerint Snapdragon 820-as SoC-vel és 4 gigabájt RAM-mal és 21 megapixeles hátlapi kamerával.

Utazásunkat az LG támogatta

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​et​é​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.