A TENAA-nál járt az Asus Zenfone 3

Hirdetés

Újabb Asus Zenfone készüléket leplezett le a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság. A nemrégiben nálunk járt Zenfone 2-nél olcsóbb és visszafogottabb modellről beszélhetünk majd, a külső kialakítás alapvetően hasonló az előbb említett készülékhez, az egyetlen komoly különbség, hogy a dual ledes vakut nem a kamera fölött, hanem mellette helyezték el.

Ilyen lehet az Asus Zenfone 3
[+]

Az új készülék 5 hüvelykes képátlójú, 720 x 1280 pixel felbontású, Gorilla Glass 3-mal védett kijelzővel debütál, a hardverről még nem tudunk mindent, az biztos, hogy egy 64-bites lapkakészlet ücsörög benne, 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzorral, Mali GPU-val és 2 GB RAM-mal. Az Android 5.0 adott lesz, a 4G hasonlóképpen, de természetesen 3G-re és Wi-Fi-re támaszkodhatunk majd, ha az internetet szeretnénk böngészni. A készülék duál SIM támogatással érkezik fekete, fehér, piros, kék, lila, arany és ezüst színekben, ha minden igaz, akkor fém házzal. A megjelenés dátuma és az ár még nem biztos, de a TENAA leleplezése után már nagyon közel van a hivatalos bemutató, ahol minden kiderülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

  • Elstartolt az ASUS Zenfone 2

    Az ASUS remekül árazott termékcsaládja Tajvanon már megvásárolható, beleértve a 4 gigabájt RAM-mal felszerelt csúcsvariánst.

  • ASUS Zenfone 5 - harmónia öt inchen

    Nem lehet itthon hivatalosan kapni, pedig a középmezőny egyik legkiegyenlítettebb szolgáltatáskínálatú masinája a középső Zenfone.

Hirdetés