A Samsung szállítja az Oppo Find N hajlítható paneljét

A Foldnál kompaktabb mérettel hódíthat a holnap startoló különlegesség.

Már csak egy nap, és hivatalosan is lerántja a leplet az Oppo az összecsukható Find N-ről, amit mondjuk oldalról, összecsukva már megmutatott. A végleges dizájnt szemből és hátulról azonban a holnapi startig megőrzi, ami persze nem jelenti azt, hogy ha Evan Blass postaládájában felbukkan egy fotó, akkor azt nem teszi közzé, mi pedig máris továbbítjuk, íme:

A Find N elég tömzsinek tűnik, összecsukva ugyanis nem a Galaxy Z Fold3 hosszúkás kivitelét utánozza, annál picit hordozhatóbbnak ígérkezik. Azt már a koreai Elec teszi hozzá (ami egy publikáció és nem keresztnév), hogy a belső panel 7,1"-re nyitva tényleg nem lesz olyan nagy, és a 5,45"-es külső is kisebb. Az előbbit a Samsung szállítja 120 Hz-en, OLED LTPO technológiával és UTG üveggel, míg az utóbbit a BOE, nyilván a nem hajlítható fajtából.

Legfelül a fehér, itt pedig a lila és fekete színváltozatok láthatókLegfelül a fehér, itt pedig a lila és fekete színváltozatok láthatók Legfelül a fehér, itt pedig a lila és fekete színváltozatok láthatók (forrás: Notebookcheck) [+]

A Find N Snapdragon 8 Gen 1 helyett 888-as chipet kap (nyilván a hosszabb fejlesztés miatt ezt jó pár hónappal ezelőtt el kellett dönteni, 4500 mAh-s, 65 watton tölthető adapterrel. A Find N állítólag Android és ColorOS 12-vel érkezik, hátlapi kamerarendszere pedig a Find X3 Prót idézi meg, 50 megapixeles főegységgel, ami a fenti renderekről is leolvasható. Bár a Huawei problémáival és a Xiaomi szűkös készletével a Samsung dominál a hajlítható kütyüpiacon, méretben és árban a Z Fold3 és a Z Flip3 közé ékelődve lehet az Oppo üdvöskéjének keresnivalója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés