A Realme szivárogtatta ki a Realme 12 Pro részleteit

A hó végén érkező ajánlat minőségi 3x-os és 6x-os zoomfelvételeket ígér.

A minőségi zoom hiányzott eddig a Realme készülékeiből, hogy minden látószögben felvegyék a kamerás mezőnnyel a kesztyűt, és épp ebben erősített a GT 5 Pro csúcskészülék, amikor Kínában, decemberben bemutatták.

Az a modell az 50 megapixeles normál és jóval szerényebb, 8 megapixeles ultraszéles kamera mellé 50 megapixeles, 1/1,56" méretű, optikailag stabilizált zoomkamerát pakolt 65 mm-es fókusztávolsággal, 2,7x-es nagyítással és periszkópos kialakítással.

Erre húz lapot január 29-én a középkategóriás Realme 12 család (valószínűleg a Pro+ és/vagy a Pro): a periszkópos zoomegység 1/2"-en ugyan kisebb szenzort visel majd, ám az OmniVision OV64B 64 megapixeles felbontása nagyobb, akárcsak a 3x-os optikai nagyítás 80 mm-en.

Mindez ügyes szenzorzoommal kombinálva 6x-os zoom mellett is remek minőséget hozhat, és ez a kamera tudja majd le a legtermészetesebb portrékat. Az előzetes továbbá 120x-os hibrid nagyítást ígér (bár tudjuk jól, hogy ennek erősen korlátozott lesz a minősége), és a teleobjektívek között kiemelkedő optikai képstabilizálást.

Ha hozzávesszük az egyedi kivitelt és a Rolexszel való kollaborációt, akkor nyilvánvaló, hogy január 29-e legalább olyan fontos nap lesz a visszatérésre készülő Realme-nek, mint a decemberi, csúcskategóriás bemutató volt, és a kamerás bejegyzések sora bizonyítja: nem bírja ki a gyártó anélkül, hogy a sorozat legtöbb titkát elárulná.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés