Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron

A svájci luxusóra-márka nevével fémjelzett Realme 12 Pro+ érkezhet.

A hónapban bemutathatja a Realme a 12 Pro és 12 Pro+ okostelefonokat, állítólag a CES-en a mai nap magyar idő szerint éjszaka lesz egy Qualcommal közös prezentációja a BBK-s márkának, ahol periszkópos kamerákról lesz szó. Várhatóan a Realme 12 Pro+ okostelefon egyik fontos újítása a nagy felbontású kamera mellett a nagy felbontású periszkópos teleobjektív lesz a hátlapon.

Képek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro PlusrólKépek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro PlusrólKépek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro PlusrólKépek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro PlusrólKépek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro Plusról Képek és adatok a TENAA-tól a Realme 12 Próról és 12 Pro Plusról (forrás: GSMArena) [+]

A 12 Pro+ telefonban 6,7”-es 10-bites OLED kijelző lesz a TEENA adatai szerint FHD felbontással és egy kameralyukkal az előlapi 16 megapixeles képalkotónak. A hátlapon állítólag a három szenzor közül kettő nagy felbontással — a széles látószögű 64 megapixeles lehet, a teleobjektív pedig 50 megapixeles — dolgozik majd, az ultraszéles pedig 8 megapixeles felbontásban fotózhat. A kamerák elrendezése és a telefon formája nagyon hasonlít a már bemutatott Realme GT5 Pro csúcsmodellhez.

Ilyen lehet a telefon Rolex-kiadásaIlyen lehet a telefon Rolex-kiadása Ilyen lehet a telefon Rolex-kiadása [+]

A valamivel egyszerűbb változat színével tűnhet ki, itt jön képbe a Rolex, állítólag kék műbőr hátlappal és arany színű kerettel és kameragyűrűvel készült a Realme 12 Pro+. A dizájnt elvileg Ollivier Saveo tervező együttműködésével dolgozták ki és a Rolex Oyster Perpetual Datejust ihlette. Bár azt érdemes megjegyezni, hogy a képen látható kék számlapos óra nem egy létező Rolex modell jelenleg, lehet, hogy a Realme telefonjainak bemutatásával együtt az is valósággá válik. A január 28-i bemutatóra a képen látható dátummutató utal. Egyelőre azt nem tudni, hogy a Realme 12 Pro és 12 Pro+ Ázsián kívül elérhető lesz-e. Az valószínű, hogy ha lesz limitált Rolex kiadás, az nem hagyja el a távol-keleti piacot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés