A Porsche Design Mate 10 már kapható, a Honor V10 nemsokára

Az év végére is kitart az újabb remek esztendőt produkáló Huawei lendülete, amely a Mate 10 család négy tagjával borzolta a kedélyeket pár hete, a Mate 10 Prót pedig már mi is elismerő jelzőkkel illettük részletes tesztünkben. A Porsche Design Huawei Mate 10 tulajdonképpen az utóbbinak a luxuskiadása, a Porsche Design Huawei Mate 9 és a Porsche Design Huawei Watch után harmadjára elhelyezve az ismert brand logóját az éjfekete festésen.

A Porsche Design Huawei Mate 10
A Porsche Design Huawei Mate 10 [+]

A Kirin 970-es SoC mellé ezúttal 6 GB RAM és 256 GB-os tároló jár, illetve egy komolyabb csomagolás, benne mutatós bőrtokkal és extra autós töltővel. A Porsche Design szignókkal ellátott variáció Kínában nem kevesebb, mint 9000 jüanért dobható kosárba (360 ezer forint), és ugyanúgy 6"-es, 1080 x 2160 pixeles AMOLED megjelenítőt visel 154,2 x 74,5 x 7,9 milliméteres házában, IP67-es minősítéssel, 4000 mAh-s teleppel és Type-C porttal. Az előlapon 8, a hátlapon pedig 12 + 20 megapixeles kamerák kaptak helyet.


A Porsche Design Huawei Mate 10 [+]

A kínai megjelenést követően a EMUI 8.0-t és Android Oreót futtató készülék a nemzetközi piacokon is fel fog bukkanni, bár a hazai megjelenésről egyelőre nincs információnk. Azt viszont már tudni, hogy a Honor V10 phabletről november 28-án hull le a lepel a világ legnépesebb országában, és mivel a Huawei önálló brandje többé-kevésbé követi a gyártói trendeket, nem alaptalan ezúttal is 6"-es AMOLED panelre, három kamerára, Kirin 970-re és 4000 mAh-s telepre számítani. Mivel a weibós poszteren az AI, azaz mesterséges intelligencia mozaikszó is szerepel, ezúttal is számítani lehet a Huawei kapcsolódó fejlesztésére. A kínai bemutatót az AndroidAuthority szerint december 5-én követi az európai, méghozzá Londonban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés