Honor V10: kisebb telep, nagyobb felbontású szelfikamera

Hirdetés

A Huawei saját logós készülékei mellett megjelennek a sencseniek Honor branddel ellátott, elsősorban online forgalmazott, és marketingoldalról kevésbé megtolt termékei, kedvezőbb árcédulával. A Mate 10 család alig mutatkozott be és büszkélkedett el remek teljesítményével, üzemidejével és mesterséges intelligencián alapuló szoftverfelületével, máris érkezhet féltestvére: a Honor V10-ről a Kínai Népköztársaságban november 28-án hull le a lepel, Londonban pedig december 5-én, és az előzetesek már egy ideje kávamentes készüléket ígérnek.


(forrás: Honor UK) [+]

Emlékeztetőül: a Huawei Mate 10 Pro 6"-es FullView OLED kijelzőt kapott 1080 x 2160 pixelen, Huawei Kirin 970-es SoC-vel és NPU-val, Android 8.0-n alapuló EMUI 8-cal és 4000 mAh-s teleppel. A SlashLeaks szerint a V10 esetében a képátló (5,99") és a felbontás maradhat, a Kirin 970-en szinte borítékolható, az előlapi kamera felbontása pedig 13 megapixelesre nőhet. Az akkumulátorból ellenben kicsit vághatnak: a telep 3750 mAh-s lehet, ám mivel a Mate 10 Pro üzemideje az idei csúcskészülékek között talán a legjobb, ennyi még bőven beleférhet.

A csomagolás VR-szetté alakítható
A Honor V9 Európába Honor 8 Pro néven jutott, az utódja azonban átveheti a 10-es számozást [+]

Az esetleges IP-védelemről nem esett szó, az imént említett Huawei mindenesetre por-, csepp- és vízálló a gyártói támogatás által leírt határokon belül. A Honor V10 elődje, a V9 errefelé egyébként Honor 8 Pro néven mutatkozott be. Azt egyelőre nem árulták el, hogy a folytatás Honor 9 Pro vagy V10 néven jut-e nyugatra, a fenti poszter mindenesetre az utóbbira enged következtetni. Egyelőre az árakat és a hazai megjelenés esetleges részleteit is homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

  • A Porsche Design Mate 10 már kapható, a Honor V10 nemsokára

    Egyelőre a Kínai Népköztársaságban helyezhető kosárba a Mate 10 Pro méregdrága luxusváltozata, és első körben ott lesz elérhető a Honor V10 is, november 28-ai bemutatóval.

  • Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia

    Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

Hirdetés