2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Új szériával érkezhet a OnePlus 5G-s telefonja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Nem a OnePlus 7 lesz a gyártó első 5G modemmel szerelt mobilja, az külön, eltérő formájú készülékkel mutatkozik be, méghozzá 2019 elején.

Hirdetés

Elstartolt, és piactól függően különleges színekben is elérhető a OnePlus legfrissebb (és a megszokott módon, eddigi legdrágább) készüléke, a 6T. A parányi noccsal és alsó hangon 128 GB-os tárolóval szerelt, Snapdragon 845-ös mobil a OnePlus 6 ráncfelvarrása nagyobb teleppel, jack kimenet nélkül és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. Aki tehát hivatalos IP minősítésre, zoomkamerára, vezetékmentes Qi töltésre vagy a Super VOOC gyostöltés átvételére számított, annak továbbra is várakoznia kell, ezekről és a OnePlus 7-ről persze a gyártó még semmit nem árult el. A CNet spanyol szekciójának a fiatal vállalat ugyanakkor előrevetítette: nem a fenti folytatás lesz a OnePlus első 5G modemmel szerelt telefonja, hanem egy másik, önálló termék, várhatóan eltérő dizájnnal.

A OnePlus 6T legújabb színvariációja igencsak jól mutat
A OnePlus 6T legújabb színvariációja igencsak jól mutat [+]

Ha 2018 a noccsról és a kameraszaporításról szólt, 2019 kulcsszava kétségtelenül az 5G lesz, még akkor is, ha az ilyen hálózatok kiépítése hosszú-hosszú éveket vesz majd igénybe. Nem akar ugyanakkor egyik márka se kimaradni a friss kommunikációs trendekből, és mivel 2019 legelején ez már időszerű lesz, a OnePlus 7 viszont még nem, logikus a gyártó 5G-s készülékét alternatív okostelefonnal bemutatni. A CNet nem zárja ki, hogy ennek a helyszíne Barcelona lesz, a 2019. február 25-28-a között megrendezésre kerülő Mobile World Congress keretében. Mivel egyébként az 5G modemek jókora felárral érkezhetnek, a vállalat nem tervezi azt a később piacra kerülő OnePlus 7-be beépíteni.

Előzmények

  • Bemutatkozott a OnePlus 6T

  • A nagy fotós és videós teszt (2018)

    Nyolc csúcstelefon mérettetik meg mozgó és állóképes összehasonlításunkban, ezúttal pedig a Kedves Olvasók szavazhatnak, melyik tetszik nekik a legjobban.

  • OnePlus 3T - T apó itt van

    A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.